neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 عنوان توروخدا همدانیا کمک 88 بازدید | 19 پست بچها عزیزانم برا عکس رنگی رحم کجا برم ک خوب باشه تو همدان و این ک بی حسیم کنن عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰ 1398/05/26 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 کسی نمیدونه عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 برو سونو گرافی پرتو اونجا سوال کن. تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 برو سونو گرافی پرتو اونجا سوال کن. کجاس پرتو؟ عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 من انجام دادم ولی همدان نبودم تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 من ملایریم الان تو همدانم ویلونو سیلون نمیدونم کجا برم عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 من انجام دادم ولی همدان نبودم کحا رفتی عزیزم عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 از میدون بوعلی که میری داخل خیابون بو علی سمت راست بین بانک کشاورزی وبانک رفاه. تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 از میدون بوعلی که میری داخل خیابون بو علی سمت راست بین بانک کشاورزی وبانک رفاه. ممنون عزیزم عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 کحا رفتی عزیزم من بروجرد بودم اون موقع تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 من بروجرد بودم اون موقع درد داره؟ عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 ممنون عزیزم خواهش میکنم عزیرمولی فکر کنم بعد از ظهر باشن.صبح من نرفتم نمیدونم هستن یا نه تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
neginدوقلوها مدیر استارتر عضویت: 1397/07/18 تعداد پست: 1038 خواهش میکنم عزیرم ولی فکر کنم بعد از ظهر باشن.صبح من نرفتم نمیدونم هستن یا نه کاریوتایپم گفتن برم بیمارستان شهید بهشتی عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐 هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 درد داره؟ واسه من که نداشت بهم شیاف استامنیوفن داد نیم ساعت قبلش زدم ولی بی حس نکرد درد هم نداشتم اصلا .فقط نترس به خودت هم تلقین نکن منو خیلی ها ترسوندن گفتن درد داره ولی اصلا درد نداشت. تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی
fereshtehh عضویت: 1396/05/26 تعداد پست: 280 کاریوتایپم گفتن برم بیمارستان شهید بهشتی توکلت به خدا انشالله که هیچ مشکلی نداشته باشین تو به این دنیا آمدی تا دنیای من شوی