سلام.من اهواززندگی میکنم.بنظرتون برای انتخاب رشته اول کرج روبزنم یا آبادان ودزفول؟!منظورم برای دانشگاه علوم پزشکیه.صرف نظراز مسافت،کدوم دانشگاه بهتره؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام شما تو اهواز زندگی میکنید من از اصفهان تازه ب خاطر شغل شوهرم اومدم اهواز اینجا کسی نمیشناسم ی دکتر پوست خوب میخوام ت اهواز صورتم بعد بارداری خیلییی لک شده....و ی سیسمونی فروشی خوب
تو رو خدا تو زندگیتون ب هیچ کس ب هیچ کس جز خودت و خدا اعتماد نکن ضربه از کسای میخوری ک فکرشم نمیکنی ....ضربه زیاد خوردم از نزدیکترین ها
سلام شما تو اهواز زندگی میکنید من از اصفهان تازه ب خاطر شغل شوهرم اومدم اهواز اینجا کسی نمیشنا ...
یکی از بستگانم صورتش فاجعه بود اینقد جوش داشت ک نگو رفت پیش دکتری ب اسم یعقوبی اگه اشتباه نکنم مطب دکتره اهوازه میگن ک فوق العادست با چند جلسه صورتش عینهو ماه شده بخدا جای لک تموم جوشاش رفته بود یعنی بدون شک میتونم بگم تموم صورتش پر از جوش بود