2777
2789
عنوان

کرج ،آبادان یادزفول

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 27 پست
بله عزیزم اهوازم.دکترپوست خوب که من میشناسم خانم نینا صادقی هست.ازسیسمونی خبرندارم ولی اگرمیخواید از ...

مرسی عزیزیم این خانوم ک میگید خوبه؟ازه بپرس برا بچه ۸ ماهه

تو رو خدا تو زندگیتون ب هیچ کس ب هیچ کس جز خودت و خدا اعتماد نکن ضربه از کسای میخوری ک فکرشم نمیکنی ....ضربه زیاد خوردم از نزدیکترین ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه واقعا ؟مجردیم اصفهان ی دکتر رفتم داغون کرد......نوبت دهیش چجوریه؟داروهاش گرونن؟

اره حرف نداره

نوبت دهیش یکم طول میکشه از الان بخای بری نوبت بگیری فک کنم ۶ماه دیگه نوبتت شه

داروهاشم تقریبا گرونن

اره حرف نداره نوبت دهیش یکم طول میکشه از الان بخای بری نوبت بگیری فک کنم ۶ماه دیگه نوبتت شه داروها ...

هیج جوره زودتر نوبت نمیده

تو رو خدا تو زندگیتون ب هیچ کس ب هیچ کس جز خودت و خدا اعتماد نکن ضربه از کسای میخوری ک فکرشم نمیکنی ....ضربه زیاد خوردم از نزدیکترین ها
حالا شما یه سر برو مطبش .. گوگل سرچ کن آدرسش هست دقیق ببین چی میگه شاید زودترنوبت داد

مرسی عزیزم

هیج جوره زودتر نوبت نمیده

فکر کنم رقیه تدین هم خوب باشه .3 شرقی کیانپارسه.ولی من پیشش نرفتم .واسه لیزر رفتیم تو مطبش ک خیلی شلوغه.

من پیش ایوبی رفتم بیشتر قرص میداد میگفت باردار نباید بشین .ولی من ریسک نکردم بهم ویتامین و چند تا قرص داد داد جوشام کمتر شد (ایوبی خیلی بد نوبت میده. گاهی 1 شب نوبتت میشه😒)

دکتر زیاد رفتم ولی نتیجه انچنان ندیدم .فقط بلدن چیزای چرت و پرت بنویسن

سیسمونی هم بستگی داره چطور میخوای خرید کنی .چیز خوب میخوای ولی گرون ! 

نادری .خیابان موسوی.پاساژ پارسه .زیر زمین 

نادری .خ کتانباف.پاساژ سینا 

اصلی نادری .پیش کتانباف.سیسمونی منصف .این قیمتاش خوبن

تو خیابون امام هم هست بگردی .

فروشگاه باوارث هم چهارراه نادریه.توی یه کوچه جفت مسجد .قیمتاش خوبن.یه قسمتش لباس نوزادی داره

بیداریِ این روزها ... خوابِ تلخیه !!!