نه ولي اينكه شوخي بود ولي من خيليا رو ديدم كه حجاب كامل داشتن و به شدت مشكل دار بودن و دختر ها بي حجابي كه فقط خودشون بودن و همچنين برعكسش ! به نظر من آدم بايد خودش باشه
خانمی که بی حجاب باشه بله صد در صد. ولی اقایی که ادعای مذهب و حیا میکنه ولی میاد نی نی سایت یا سایت های مجازی با خانم ها هم کلام میشه نه. همچین کسی رو نمی پذیرم. معلوم نیست خدا رو می خواد یا خرما!
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚