2777
2789
عنوان

شما حاضرین باهمچین کسی ازدواج کنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست

١٠٠ در١٠٠ ميگيرمش 😂 

نه ولي اينكه شوخي بود ولي من خيليا رو ديدم كه حجاب كامل داشتن و به شدت مشكل دار بودن و دختر ها بي حجابي كه فقط خودشون بودن و همچنين برعكسش ! به نظر من آدم بايد خودش باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی که بی حجاب باشه بله صد در صد. ولی اقایی که ادعای مذهب و حیا میکنه ولی میاد نی نی سایت یا سایت های مجازی با خانم ها هم کلام میشه نه. همچین کسی رو نمی پذیرم. معلوم نیست خدا رو می خواد یا خرما!

بستگی داره ادم خرابی باشه دورازجون یا شرایط خانوادگیش کلا اونجوری باشه

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
آره  چون‌ حجاب مگه تعیین میکنه کي با حیا و خوبه؟؟؟؟  من آدمهای دیدم بی حجاب دل‌ مهربون و ...

حیا سه جزء کلام و رفتار و پوشش داره!

سه تاش باید باشه که به ی آدم بگن با حیا!

پس بله پوشش هم لازمه!

نه

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚

تن ادمی شریف است به جان ادمیت

نه همین لباس زیباس نشان ادمیت

ببینید رگ وریشش چیه ذاتش اخلاقش رفتارش

وگرنه نوع لباس که ملاک نیس

واسه من پوشش تورده ی پایین تر از اخلاق واصالت ونجابته

خدای من رفیقمه تنها غمخوارمه ارامشمو مدیون حضور پررنگشم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

خانما من ففط نظر سنجی کردم.اصلا نمیگم کسایی که عکس از خودشون میذارن بد هستن.. برداشت اشتباه نشه لطفا.. فقط دوس داشتم نظرات رو در این مورد ببینم

الهی.. گاهی.. یه نگاهی..
حیا سه جزء کلام و رفتار و پوشش داره! سه تاش باید باشه که به ی آدم بگن با حیا! پس بله پوشش هم لازمه ...

شايد حیا اینه رفتار کلام ادب پاک بودن  ازنظر هرکس حیا فرق داره 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
خیر فقط به قدر نیاز دوتا چشاش معلوم باشه تو کارتن یخچال بره بیاد و فتوسنتز کنه :/

اسلام گفته گردی صورت و دستا تا مچ!

اینطور حرف زدن باعث نمیشه خفن و کول بی نظر بیاین

صرفا نشون میده بی ادبین