2777
2789

این ترکا برای من که خیلی عذاب دهندست

چاق بودم الان لاغر شدم و بدنم پره ترک شده

کسی تونسته از بین ببرشون؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استفاده از درمارولر شماره ٢

استفاده ي همزمان از بايو اويل 

ميكرونيدلينگ و پلاسما جت و ليز در كنار هم ميتونه رفعشون كنه در صورتي ك هزينشو داشته باشيد

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
استفاده از درمارولر شماره ٢ استفاده ي همزمان از بايو اويل  ميكرونيدلينگ و پلاسما جت و ليز ...

من از صد تا داروخونه پرسیدم اصلا اسم بایو اویل که میاوردم تعجب میکردن تا حالا نشنیده بودن. شما نمیدونید اینترنتی از چه سایتی میشه خرید؟

تو بیا و بمان ... 💜
من از صد تا داروخونه پرسیدم اصلا اسم بایو اویل که میاوردم تعجب میکردن تا حالا نشنیده بودن. شما نمیدو ...

من دوتا شیشه بایواویل استفاده کردم دریغ از یه ذره تغییر

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
من دوتا شیشه بایواویل استفاده کردم دریغ از یه ذره تغییر

واقعا؟من خیلی تعریفشو شنیدم . شاید برای ترک های خیلی قدیمی جواب نمیده . منم ترکهام قدیمیه تو فکر بودم بایو اویل بگیرم که اینم انگار خوب نیست

تو بیا و بمان ... 💜
واقعا؟من خیلی تعریفشو شنیدم . شاید برای ترک های خیلی قدیمی جواب نمیده . منم ترکهام قدیمیه تو فکر بود ...

اره ازمن میشنوی پولتو حروم نکن

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو