من عموم۶۵سالشه ازاول همینجور نجس بود بدبخت زنش چقدر درد وسختی کشید ومریض شده افتاده گوشه خونه عین صدساله هاشده_ولی عموم هنوز به این کاراش ادامه میده وسرحال وجوونه_😐😐😐😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥
عزیزم خیلی دلم گرفت واقعا. ولی وقتی انتخاب کردی زندگی کنی پس درست زندگی کن. بچه هاتو دریاب. به بهونه ی کلاس و مهد پول بگیر از شوهرت پس انداز کن. گاهی بچه هارو مهد بزار و به خودت برس. میدونم سخته ولی شدنیه. انقدرررر رو خودت کار کن تا شوهرت به غلط کردن بیفته. کتاب بخون. هنر یاد بگیر. تو بمونی خونه و غصه بخوری و پیر بشی و بچه هات عصبی بشن شوهرت هر روز ب کار خودش ادامه میده. انتخاب کردی که بجنگی. ولی فقط به خاطر دل خودت و بچه هات اینکارارو کن. نیتت خودت و بچه هات باشه. آهنگ شاد بزار. بلند بلند بخند. شاد باش. به خودت برس. به خونه و بچه هات برس. فک کن شوهرت مرده. اون فقط سرپرست بچه هاته ولی دعوا و اینارو تموم کن.اصلا ازش نپرس کجا بودی و نبودی. واسه خودت زندگی کن. ان شالله شوهرتم سرعقل میاد و میبینه چه فرشته هایی تو خونه داره و قدر ندونسته
شوهر منم یه دوره از زندگیمون اینجوری بود کلی خیانت کرد دستشم برامرو شد ولی بازم انکار کرد تا اینکه زنه هم بهش خیانت کرد با اون کات کرد دوباره اومد بعدم گفت مردا تو زندگی اشتباه میکنن بعدشم به غلط کردن میافتن یه فرصت دیگه بهش دادم ولی میدونم با اینکه الان ۴۱ سالشه بازم پاش بیافته ازین کارا میکنه ولی چاره چیه تو این مملکت که نمیشه مطلقه بمونی نه میشه دوباره ازدواج کنی برا دختر مجردش شوهر نیست نه خانواده حمایت میکنه برگردی پیششون نه حتی میشه تنها زندگی کرد چه فایده دارهبهش شاکی بشی یا طلاق بگیری باید بسوزی و بسازی
کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
شوهر منم یه دوره از زندگیمون اینجوری بود کلی خیانت کرد دستشم برامرو شد ولی بازم انکار کرد تا ا ...
نه عزیزم اصلا هم نباید بسوزی و بسازی
دو تا از نزدیکترین اقوام ما طلاق گرفتن
و با ی پسر مجرد ازدواج کردند.الانم زندگیشون عالیه
الکی به این بهانه که شوهر پیدا نمیشه خودتونو گول نزنین
هست زیادم هست
روی پرده کعبه این آیه حک شده است:
نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ
به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان
و من...
هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥