2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک چطوری شوهر هوس بازم به راه راست برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 85 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نامزدم دختر باز بود دارم ازش جدا میشم بزار بره پیش یه هرزه مثل خودش

کارت درست منم باید همون اول این کار و میکردم الان به خاطر بچه هام و پدر مادرم این ۰ند روز که ۷ونه بابام بودم داشت سکته میکرد ترسیدم بلائی سرش یپبیاد گفتم تقصیر خودم بوده و آشتی کردم که اونا ناراحتیشون کمتر بشه

نه عزیزم اصلا هم نباید بسوزی و بسازی دو تا از نزدیکترین اقوام ما طلاق گرفتن  و با ی پسر مجرد ...

من یکی از دوستام یه دختر مجرد خوشگل فوق لیسانس هنرمند مهربون بهترین خیاط با قد ۱۷۰ ولی متاسفانه خواستگار ندارهشاید تو شهر ما اینجوریه ولی خودم کلا دیدم نسبت به نر جماعت خراب شده میگم یکی زنباز یکی معتاد یکی رفیق باز یکی دائم الخمر یکی لاقید دین بالاخره تا الان مرد خوب ندیدم تو این دوره زمونه 

کاش کودکی داشته باشم که دستان کوچکش دور انگشتم را زینت بدهد و آغوشم بوی تنش را بگیرد کاش روزی کودکی داشته باشم که مادر صدایم بزند کاش .......
نتونستم با این حال بازم دوستش دارم میدونم درست میشه 

میدونی چرا دوستش داری؟ چون اونم میگه دوست داره ولی کامل در اختیار تو نیست. واسه خودش حال میکنه. تو جذب اون میشی. یعنی ذات آدم اینه که جذب چیزی میشن که فاصله بگیره ازش. من یه دوست داشتم خواستگارشو دوست نداشت. ولی با اصرار اومدن. رفتن و زنگ زدن که دیگه کنسله. حالا دوستم دلش مونده پیش اون پسره. چرا؟ چون جواب رد شنیده! حالا شمام تمرکزتو بزار رو خودت و بچه هات. عین دسته گل باشین همه جا. آیت الکرسی بخون برای خودتون. ان شالله خدا گره از مشکلت باز کنه

گور پدر همچين مردي طلاق بگير راحت شو ده تا بچه هم داشتي بايد جدا ميشدي از همجين مردي 

جدانشه.همه مرداهمینن. ازکجامعلوم بعدی هم خیلنت کمه همه مرداهمینن.تضمینی نیست

🌹وَ خُدایے ڪِ بِ شِــــدَتْ ڪــٰافــــیٖستْ🌹
میخواستم جدا شم دوستش منصرفم کرد گفت تا حالا با سختی کنار اومدی از صفر به همه چی رسیدی الان که وضعت ...

خدا صبرت بده عزیزم 

ولی اگر قصدت موندن و طلاق نگرفتن خودت حرص نده 

واقعا به خودت برس 

سر خودت گرم کن 

دلیلی نداره ایشون خوشی اش بکنه شما برای بچه ها دلسوزی و مادری از اون طرف هم حرص و جوش . اینجوری از خودت هیچی نمی مونه 

ببین به چی علاقه داری 

برو دنبالش - اصلا با دخترت برو کلاس شنا و ... 

وقعا حیف خودت داغون کنی

میشه لطفاً واسه شادی روح مامانم صلوات بفرستین  تازه از دستش دادم                                                                                                        خدایا شکرت  بابت بهترین هدیه هایی که بهم دادی(نیلا.نارمیلا) .ممنون بابت خانواده چهار نفره مون 

بهش محبت کن،احساس قدرت بهش بده،احترام خیلی زیاد بهش بذار،بهش بگو که اعتماد داری و کنجکاوی نکن...خودش به سمتت برمیگرده،تو فقط وقتی پیشته احساس خوب بهش بده نه درد...مردی که تو خونه احساس لذت و خوشی داشته باشه دیگه از سمت دخترای دیگه این حس مردونگی و ارزشمندی رو طلب نمیکنه...فقط مواظب باش شوهرتو دودستی تقدیم یکی دیگه نکنی.نگهش دار.منم کشیدم این دردارو کاملا درکت میکنم‌‌.

کاش تورو از روز اول مث امروز میشناختم😔
کارت درست منم باید همون اول این کار و میکردم الان به خاطر بچه هام و پدر مادرم این ۰ند روز که ۷ونه با ...

شرایط شما حتما فرق می کنه هرکسی برحسب شرایطش باید تصمیم بگیره .تصمیم شماهم حتما بر اساس شرایططون بوده.

آقایون اگه بدونن که زن کوتاه میاد رو می گیرن باید یه گوشمالی حسابی بهشون داد. 

سلام خوبین 

منم الان مشکل شما رو دارم و دقیقا بخاطر دختر و خانوادم نمیتونم جدا بشم 

حالا بعد چند سال میخوام بدونم شما چیکار کردین خوب شد یا هنوز....

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

هرکی حاجت داره بیاد تاپیک اخرم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید