2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک چطوری شوهر هوس بازم به راه راست برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 85 پست
همه جوره دارم خودم به آب و آتیش میزنم ولی اون چشمش سیر نمیشه

اگه  اطرافیانش ادمای درستی نیستن اول اونارو دور کن دوستاشاگه اهلشن دورشون کن

کارش اگه جوریه که با خانمها در ارتباط هست اگه میتونه شغلشو عوضکنه مثلا اگه مغازه داره کاربریش چیزی باشه کا با همجنسای خودش بیشتر سرو کار داشته باشه چون معلومه نمیتونه خودشو کنترل کنه عادت شده براش. 

اگه میخای زندگی کنی دعوا مدام راه ننداز براش مهربون و جذاب باش ولی اگه خطایی کرد به روش بیار 

و... 

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏
چرا همه میگن طلاق خوب اگه می تونست جدا می شد به نظر من دوسه زن سیغه ای براش جور کن هم حلاله هم دیگه ...

😒

این چه راهیه

کسی که با یکی سیر نشه با سه تا صیغه ای هم قطعا سیر نمیشه 

بعدم واسه یه زن چه فرقی میکنه که مردش با یه زن نامحرم میپره یا سه تا صیغه ای

همش برای زنشزجر اور و چندش اوره

و قابل قبول نیس قطعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل شوهرش گناه نمیکنه وشرعی وقانونیم هست 

بنظرم اگه اینجوریه خب جدا بشه که بهتره

خدا همونجایی که اجازه داده مرد زن دیگه ای بگیره گفته که نمیتونی عدالت و رعایت کنی پس به گناه میوفتی و نکن این کارو. 

حتی رهبر هم میگه خدا یکی زن هم یکی

نمیشه همزمان عاشق دونفر بود این حتما هوسه

بنظرم اگه اینجوریه خب جدا بشه که بهتره خدا همونجایی که اجازه داده مرد زن دیگه ای بگیره گفته که نمیت ...

نه هیچ وقت رهبرمون همچین حرفی نزده سیغه وچند همسری ازاد وشرعی وقانونیه وسنت پیامبره تنها مانعی که اسلام ودین اسلام گذاشته اعدالت بینشونه

نه هیچ وقت رهبرمون همچین حرفی نزده سیغه وچند همسری ازاد وشرعی وقانونیه وسنت پیامبره تنها مانعی که اس ...

اتفاقا دقیقا زمانی که موضوع چند همسری مطرح شد و یه عده شروع کردن به تبلیغات در این مورد

رهبر خودش توی تلویزیون این دقیقا این حرفو زد و گفت چون صیغه ی یه زن دیگه باعث مشکلات در زندگی اول میشه و کانون خانواده رو سست میکنه و از هم میپاشه این کار در این زمان درست نیست. 

صیغه برای مردی که همسر داره جایز نیست

نگفتن حرامه

گفتن جایز نیست چون باعث فتنه و عواقب بدی در زندگی و جامعه میشه. 

اتفاقا با خنده گفت منم همین یک زن رو دارم خدا یکی عشق یکی و زن یکی

ندیدم متاسفانه ولی حرف رهبر حجته 

من پیگیر بودم چون خیلی برام سوال بود

وبرای ما هم حرفش حجته قبولش داریم. 

واقعا هم اگر درست به مطلب فکر کنی میبینی که درسته. 

وقتی یه زن وارد زندگیه یه زن دیگه بشه ولو به عنوان صیغه و شرعی حتما زندگیه قبلی و زن اول ناراضی هست حالا یا باعث جدایی میشه که باز هم امار مطلقه ها همون قدر میمونه و تغییری نمیکنه یا اینکه زن اول به اجبار زندگی میکنه اما با تنش و دعوا که اینطوری هم قطعا بچه های درستی نمیتونن تحویل جامعه بدن. 

خدا همه رو به راه راست هدایت کنه و همه یه ازدواج موفق و خوب با یه فرد مناسب  داشته باشن ایشالا🙏