2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک چطوری شوهر هوس بازم به راه راست برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 85 پست
طلاق نگرفتن انتخاب کردم ولی وقتی میبینم دو در میکنه به اسم ماموریت خدا میدونه کجا و با کیه حرثم میگی ...

از کجا میدونی بجای ماموریت میره جای دیگه؟ شاید واقعا میره ماموریت و شما بخاطر گذشته بدش اینجور فکر میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرشو گرم كن دورش كن از اين چيزا باهاش دوست باش باهم بريد بيرون كوه پارك مسافرت هميشه كنارش باش تا وق ...

اصلا برا من وقت نمی ذاره همش میگه کار دادم حتی رویای جمعه هم به بهانه کارواش میزنه بیرون سلام باشگا۶ فقط برا خواب میاد خونه الانم تازگی ها همش شهرستان کار داره ا۷ر هفته ها می ره کجا هست خدا میدونه

از کجا میدونی بجای ماموریت میره جای دیگه؟ شاید واقعا میره ماموریت و شما بخاطر گذشته بدش اینجور فکر م ...

دیگه هیچ کدوم حرفاش باور نمیکنم شده چوپان دروغگو راستم بگه من میگم دروغ

اصلا برا من وقت نمی ذاره همش میگه کار دادم حتی رویای جمعه هم به بهانه کارواش میزنه بیرون سلام باشگا۶ ...

جدا شو جوونيتو حروم نكن 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️
طلاق نگرفتن انتخاب کردم ولی وقتی میبینم دو در میکنه به اسم ماموریت خدا میدونه کجا و با کیه حرثم میگی ...

شما نمیتونی کمی از دسترسش خارج باشی؟ مثلا اون بره ماموریت اگه بهت زنگ زد بگو اومدم شمال. یه طوری که بترسه اگه یه روزی واقعا از دستت بده. اون میدونه که میمونی. واسه همین با خیال راحت کاراشو میکنه.

جدا شو جوونيتو حروم نكن 

میخواستم جدا شم دوستش منصرفم کرد گفت تا حالا با سختی کنار اومدی از صفر به همه چی رسیدی الان که وضعت خوب شده همه چیزو رها نکن برا یکی دیگه 

شما نمیتونی کمی از دسترسش خارج باشی؟ مثلا اون بره ماموریت اگه بهت زنگ زد بگو اومدم شمال. یه طوری که ...

یکی دو هفته ولش کردم رفتم شهرستان البته قبلش خونمون زدم داغون کردم تا بر گشتم همه جا پر شیشه خورده بود پاشم بریده بود دلش بدا بچه هاش یه ذره شده بود اما

توبه گرگ مرگه متاسفانه فقط گیر بدی میره تو حالت مخفی کاری همین.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤