2777
2789
عنوان

بچه ها بیایید کمک چطوری شوهر هوس بازم به راه راست برگردونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1529 بازدید | 85 پست

دوستت داره؟ اگه دوستت داشت اينكارو نميكرد تا خراب تر از اين نشدي بيرونش كن از زندگيت يا بشين و نگاه كن و هيچي نگو تا وقتي از اين چيزا خسته شد و برگشت به زندگيش

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غیرممکنه دست برداره،اگه میتونی جداشو،نمیتونیم بایدبسوزی،

رفتم که طلاق بگیرم با دو تا بچه سخت۶ دیدم نمیتونم از پس بچه ها بر بیام تنهایی دخترم خیلی آسیب دید طلاق اونو نابود میکنه

اگر طلاق گرفتی که هیچ. ولی اگر نگرفتی برای خودت زندگی کن. من نمونه اش رو دیدم که مرد با دوست دخترش شمالم رفته بودن. خانونش یه بچه داشت. نمیخواست طلاق بگیره. موند و انقدر به خودش و زندگیش رسید. پس اندازشو بیشتر کرد. تحصیلاتشو ادامه داد. کلاس های مختلف رفت. از زبان و ورزش بگیر تا سبک زندگی و اینا. خلاصه واسه خودش زندگی کرد. حالا شوهرش دوساله چسبیده ب زندگی خودش و درست شده. حتی شنیدم چون خانومش نماز خوندن رو دوست داره؛ نمازشم میخونه.

دوستت داره؟ اگه دوستت داشت اينكارو نميكرد تا خراب تر از اين نشدي بيرونش كن از زندگيت يا بشين و نگاه ...

همین دوست دارمش آدم خر میکنه پیشش موندم برام هر کاری میکنه ولی در کنارش هرز میپره

شاید عادت کرده. تجربشو ندارم. ولی به نظرم بهتره پیش یک مشاور بری.البته اگر حودش بیاد بهتره. تو هم باید مراقب باشی خودت آسیب نبینی

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰
اگر طلاق گرفتی که هیچ. ولی اگر نگرفتی برای خودت زندگی کن. من نمونه اش رو دیدم که مرد با دوست دخترش ش ...

طلاق نگرفتن انتخاب کردم ولی وقتی میبینم دو در میکنه به اسم ماموریت خدا میدونه کجا و با کیه حرثم میگیره

تو فامیل ما هم یک نفر هست دقیقا مثل شوهر شما یه بچه بزرگ هم داره اما نمیتونه دست از هرزگیش برداره من منظورم فقط حرف زدن ساده با یه زن نیست چند ساله با زن های مختلف رابطه جنسی داشته بچه اش هم بزرگه اما دست از کاراش برنمیداره نمیدونم چرا طلاق نمیگیره زنش بنظر من اینجور آدما حتما باید تو بیمارستان روانی بستری بشن چون اشراف ندارن رو رفتارشون 

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
همین دوست دارمش آدم خر میکنه پیشش موندم برام هر کاری میکنه ولی در کنارش هرز میپره

سرشو گرم كن دورش كن از اين چيزا باهاش دوست باش باهم بريد بيرون كوه پارك مسافرت هميشه كنارش باش تا وقت نكنه اين كارارو بكنه 

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️