نووون_الف مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 29 عنوان لیزر و تنبلی تخمدان 38 بازدید | 3 پست لیزر موهای زائد با اسپیرونولاکتون و سیپرترون تداخل داره؟ تنبلی تخمدان دارم و دارو مصرف میکنم، میتونم برم لیزر؟ جواب میده؟چند سال پیش 12 جلسه رفتم اما اون موقع دارو مصرف نمیکردم و زیادم نتیجه نگرفتم به خاطر تنبلی تخمدان و مشکلات هورمونی. امروز | 11:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملکهبهاری عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 183 من ده جلسه لیزر رفتم موی زائد صورت داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری و فعلا لیزر نرو به امید فردایی روشن
نووون_الف مدیر استارتر عضویت: 1404/04/28 تعداد پست: 29 من ده جلسه لیزر رفتم موی زائد صورت داشتم رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری و فعلا لیزر نرو یعنی همزمان با مصرف دارو نمیشه رفت لیزر؟ چه بد آخه، تنبلی تخمدان که درمان نداره...
ملکهبهاری عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 183 یعنی همزمان با مصرف دارو نمیشه رفت لیزر؟ چه بد آخه، تنبلی تخمدان که درمان نداره... اره به من گفت فعلا نرو ...فک میکنم اگه بری موها بعد یک مدت پر تر میشن واسه همین دکتر به من گفت نرو به امید فردایی روشن