2777
2789
عنوان

تجربیات من بعدازهشت سال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 42 پست
من نزدیکم حتما میرم برم اونجا باید چجوری پیداش کنم؟؟؟؟

میدان خیام هست داروگیاهی زکریای رازی توخودمیدانه سرراسته

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن که باورم نمیشه، اما برا سلامتی بچت صلوات دادم

ممنونم منم برای حاجت رواییت صلوات فرستادم

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم
اره عرقیات روغن برای مالش شکم یه داروتزریق واژینال باعسل چنتادمنوش همین شوهرمم خرنوب وروغن مالشی وهف ...

ممنون عزیزم من هر روز ناشتا عسل سیاهدونه میخورم عصرا خرما سیاهدونه،،شکمم با روغن سیاهدونه چرب میکنم

هر بار این درو محکم ببند برو
داروهاتون چی بود اگه ممکنه بگی ممنون میشم.

واس خودم عرق ودمنوش رازیانه روغن مالشی شکم چنتادمنوش یه داروهم باعسل تزریق واڗینال برای شوهرمم خرنوب بود وهفت تخم باعسل وروغن مالشی ویخ میزاشت روبیضه

😑😑😑😑😑 کدوم شهره؟!! حضوری چی؟

ایلام حضوری همـمیتونی 

ممنون عزیزم من هر روز ناشتا عسل سیاهدونه میخورم عصرا خرما سیاهدونه،،شکمم با روغن سیاهدونه چرب میکنم

کارخوبی میکنی شبی یه لیوان دمنوش رازیانه هم بخور بعدپریودعسل وروغن زیتون بااپلیکاتورتزریق بکن واس گرمی رحم  وعفونت زنان عالیه حالامن قبل داروگیاهی رفتم دکترگفت زخم داری بایدفریزکنی که نکردم باهمین چیزاخوب شدم 

کارخوبی میکنی شبی یه لیوان دمنوش رازیانه هم بخور بعدپریودعسل وروغن زیتون بااپلیکاتورتزریق بکن واس گر ...

رازیانه میگن خوب نیس عزیزم،،ممنون از توضیحاتت

هر بار این درو محکم ببند برو
رازیانه میگن خوب نیس عزیزم،،ممنون از توضیحاتت

من چهارماه مصرف کردم پریودام منظم شد بهترین درمان واسه پلی کیستیک وتنظیم هرمونهارازیانس 

این شماره وایدی اقای محمدیانه ازتلگرام بهش پیام بدین ارسال داروبه سراسرایران دارن وازراه دوردرمانتون ...

واقعا براتون متاسفم که برای اینکه تبلیغ کنید از این کارها میکنید تموم تاپیک هاتون رو خوندم شما فقط یک ماهه عضو شوید و فقط تاپیک هاتون راجع به بی بی چک بود کدوم آدم عاقلی اون همه بی بی چک رو نگه می داره مثلا میخواستی بگی نازایی داری و این آقا درمان کردن و فقط با یک ماه عضویت و برنامه ریزی؟؟؟ کسی که واقعا نازایی داشته باشه باید خیلی تاپیک هایی مختلفی تو مدت زمان زیادی زده باشه. لااقل یکم طولانی ترش میکردی که لو نری

واقعا براتون متاسفم که برای اینکه تبلیغ کنید از این کارها میکنید تموم تاپیک هاتون رو خوندم شما فقط ی ...

من هشت ساله نازایی داشتم تمام مدارکشودارم دلیلی نمیبینم بخام به شماثابت کنم ولی هرمدرکی که بخای میتونم نشونت بدم بالاهم گفتم به همه مقدسات هم قسم خوردم قصدم فقط کمک به کساییه که میدونم مثل خودم سختی کشیدن من فقط این راهونشونشون دادم هیچ اجباری نیست اتفاقاشوهرم گفت این تاپیکونزن کسی باورنمیکنه ولی من وظیفه خودم دونستم بگم من نمیگم فقط ازین آقابلکه ازطب اسلامی کمک بگیرین که توی تمام شهرهاهست من اسم تمام داروهارم گفتم که خودتون تهیه کنین واستفاده کنین منظورمن فقط نتیجه گرفتن بچه هاس ولی بچه هامیپرسیدن که خودت ازکجاتهیه کردی منم این تاپیکوزدم که همه بخونن هرکی خاست استفاده کنه