2777
2789
عنوان

تجربیات من بعدازهشت سال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1162 بازدید | 42 پست
بیشتر شبیه تبلیغ بود

ایشون اصلادرجریان نیستن ولی من چون خیلی سختی کشیدم میخام دوستانی که مشکل منودارن نتیجه بگیرن

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تبلیغ بود بگو و بقیه را امیدوار نکن

واااای خداچی میگی خانوم بروتاپیکاموبخون من فقط قصدم کمکه هیچ اجباری درکارنیست فقط دوس دارم بچه هامامان بشن 

میشه برای سلامتی نینیم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🙏هرکی صلوات فرستادلایک کنه منم برای حاجت رواییش صلوات میفرستم

😑😑😑😑😑

کدوم شهره؟!! حضوری چی؟

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷

بچه هابه قرآن قسم هیچ تبلیغی درکارنیست بخداوندی خدافقط میخام بهتون کمک کنم من خیییییییلی دکتری کردم بینهات سختی کشیدم غصه خوردم فقط میخام این راهوکه نتیجه گرفتم نشونتون بدم به امام حسین عین حقیقته حالاخودتون میدونین 

بچه هابه قرآن قسم هیچ تبلیغی درکارنیست بخداوندی خدافقط میخام بهتون کمک کنم من خیییییییلی دکتری کردم ...

باور کن که باورم نمیشه، اما برا سلامتی بچت صلوات دادم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اخه اسپرم سه ماه زمان میخواد واسه اصلاح.خدا تودلی تو سلامت برات حفظ کنه

پنجم مرداددقیقاسه ماه استفاده شوهرم بودکه باردارشدم 

چ دارویی بهت داد؟گیاهی؟

اره عرقیات روغن برای مالش شکم یه داروتزریق واژینال باعسل چنتادمنوش همین شوهرمم خرنوب وروغن مالشی وهفت تخم که پودرکردم باعسل بهش دادم وهرشب یخ میزاشت روبیضه