2777
2789
عنوان

فردا نوبت روانپزشک دارم میترسم بیمارستان روان بستریم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین ک میگی نمیدونم یعنی افسرده نیستی همه اینا تلقین هست دختر ب خودت بیا پاشو این افکار بریز بیرون ب ...

عزیزم از شدت فشار روانی گلودرد عصبی گرفتم پیش صدتا دکتر رفتم همه گفتن مستقیم برو روانپزشک حتی روانشناس هم دیگه کاری ازش برنمیاد دیگه دکتر اخری مستقیم گفت خانم شما حالت خیلی خرابه 

منم این طوری بودم بستریم نکرد میگفت هنوز جا داری برای بستری نشدن من دوقطبی دارم

شما دوقطبی بودی بهتر شدی؟

من یه مدت دارو استفاده میکردم، بعدش دیگه یواش یواش قطع کردم حالمم نسبتا بهتره

مثل قبلنا شاد نیستم نمیخندم ولی حالات دو قطبی بودن رو دیگه تجربه نمیکنم

چقدر طول می‌کشه قرص ها اثر کنن؟

باید صبر کنی 

حتی ممکنه چند ماه 

اما رفته رفته بهتر میشی 

باید دکتر با آزمون و خطا ببینه چه دارویی بیشتر بهت میسازه 

صبور باش خیلی ها دو روز میخورن میگن نتیجه نگرفتیم 

تمام ویتامین‌های گروه ب رو بخر.تک تک جدا بخر با امگا ۳و آمپول نوروبیون .و منیزیم .یک هفته بخور ببین ...

صدتا آزمایش ازم گرفتن دنیایی ویتامین خوردم هیچ کدوم تاثیر نداشت دکترا میگن از نظر جسمی کاملا سالمم ولی 6 ماهه گلودرد عصبی دارم جدیدا خیلی وضعم خراب شده

تمام ویتامین‌های گروه ب رو بخر.تک تک جدا بخر با امگا ۳و آمپول نوروبیون .و منیزیم .یک هفته بخور ببین ...

سر خود مکمل خوردن هم جدید مد شده 

اصلا ممکنه اسی نیازی به اینا نداشته باشه

مخصوصا آمپول نوروبیون که واقعا نباید سرخود استفاده کرد 

باید صبر کنی حتی ممکنه چند ماه اما رفته رفته بهتر میشی باید دکتر با آزمون و خطا ببینه چه دارویی بیشت ...

انشالله زودتر جواب بدن خیلی حالم بده میبینی دارم چایی میخورم اشکام میریزن دارم ظرف می‌شورم اشکام همینطور بی دلیل میریزن 

عزیزم داروهاای که مصرف می کینید اسمشون میگید منم دکتر برام ویاس والپرزولام برا دوقطبی داد

نه برا من اینا نیست 

ویاس که برا بیش فعالیه 

والپکت. لاکسا رسپریدون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }