2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جوگیره

2296 بازدید | 65 پست

امروز سالگرد عموش بود بعد 

شوهرم میخواست از اول مجلس بریم تا اخرش ولی من گفتم خسته میشمو چهل دقیقه اخرشو رفتیم اونجام خیلیییییی گرمو شلوغ بود منم ماه هشتم بعدشم که مجلس تموم شد آقا دم در منو کاشته و خودش وایساده پیش فامیلاش به حرف منم فشارم افتاده بودو داشت سرم گیج میرفت حدود نیم ساعت وایسادم سر پا بعدش که رفتم طرفش میگه برو تو ماشین بشین تا بیام دیگه مامانش دعواش کرد که خسته شده و برید دیگه اومد تو ماشین من عصبی بودم اعتراض کردم اونم به جای عذر خواهی سرم داد زدو گفت خوب کاری کردم دلم میخواست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب چرا از اول نرفتی سوئیچ رو بگیری بشینی تو ماشین؟ 

برا اینکه اول که زنگ زدم گفت ماشین دوره و منتظرم خلوت شه بیارمش جلو خودم زنگ میزنم بعد نیم ساعت دیدم ماشینو اورده جلو وایساده به خنده و صحبت خودم رفتم جلو

الانم قهریم کلا خیلی جو گیر میشه کسیو میبینه خیلی بد رفتار میشه وقتی ام اعتراض میکنم به جای معذرت خو ...

دقیقا مثل همسر من

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️

هشت ماهته رفتی سالگرد عموی شوهرت دختر خوب 

خب خودت به خودت عزت نمیزاری انتظار داری شوهرت بزاره 

تو الان باید بشینی تو خونت از خودت پذیرایی کنی نه بری تو گرما که چیه یه سال پیش یه نفر فوت شده

میشه برام صلوات بفرستید که بتونم مرکز توانبخشی خودم رو تاسیس کنم دعای نی نی سایتا همیشه حاجتمو داده😘😍 
برا اینکه اول که زنگ زدم گفت ماشین دوره و منتظرم خلوت شه بیارمش جلو خودم زنگ میزنم بعد نیم ساعت دیدم ...

عجب چه بی ملاحظه. کاش به جای جنگ و دعوا و عصبانیت با آرامش باهاش حرف بزنین وحلش کنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
دقیقا مثل همسر من

توچیکار میکنی تو این مواقع؟مثلا یه بار خونه دختر خاله م بودیم شبشم یه جا دیگه دعوت بودیم خیلی  دیر شده بود هرچی میگفتم پاشو بریم نشسته بود اونجا جلو اونا انقد سبکم کرد هرچقد اشاره که بریم هیچی به هیچی اخرشم داد زدو دعوامون شد 

عجب چه بی ملاحظه. کاش به جای جنگ و دعوا و عصبانیت با آرامش باهاش حرف بزنین وحلش کنین

من دعوا نکردم ولی هم حالم بد بود هم عصبی شده بودم که انقد بی عقله ولی تا لب وا کردم حمله کرد بهم الانم انگار نه انگار اصلا حالیش نیست

انقد پرروئه که قبول نمیکنه اشتباهشو هر دفعه با دلیل براش توضیح میدم تا میفهمه بعدش دوبارع تو شرایط که قرار میگیره همون کارو میکنه

توچیکار میکنی تو این مواقع؟مثلا یه بار خونه دختر خاله م بودیم شبشم یه جا دیگه دعوت بودیم خیلی  ...

من که یک ساله ازدواج کردم ولی از بس حرص خوردم و گریه کردم روزی نیست که معده درد نداشته باشم خیلی وقتام به خاطر بد دهنی و جو گیر بودنش تا جدا شدن پیش رفتم ولی مشکل من اینه که اینجا غریب هستم اگه خونه مامانم اینجا بود هیچ وقت این چیزا رو تحمل نمیکردم.

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️