2777
2789

قبول شدم الان باید چیکار کنم لطفا هرکس میدونه بگه. نتیجه 5شنبه به دستم رسید اول اس ام اس برام اومد 

کاربری دسته منو خواهرمه

الان باید برید توی سامانه مشخصات و عکس مدارک رو بارگزاری کنی. 

(ما که آزمون قبلی قبول شدیم اینجوری بود)

بعدشم باید هی سامانه رو چک کنی ببینی چه تاریخی و کجا باید بری مدارک شناسایی و امتیادزآور و...رو تحویل بدی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه 

توروخدا چطوری خوندی قبول شدی و از کی خوندی امتحانش سخت بود؟؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
الان باید برید توی سامانه مشخصات و عکس مدارک رو بارگزاری کنی. (ما که آزمون قبلی قبول شدیم اینجوری بو ...

چطور بود چجوری قبول شدی و چجور خوندی

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

توی گوگل سرچ کن ایران استخدام نحوه برگزاری مدارک استخدامی آموزش و پرورش

لینک سایت کارا رو هم گذاشته که بری مدارک رو بارگزاری کنی

چطور بود چجوری قبول شدی و چجور خوندی

اواخر سال ۱۴۰۲ که ما شرکت کردیم تازه منابع رو تغییر داده بودن و همه در یه حد بودیم . 

۴۰ روز خوندم

اکثرا منابع اصلی و خلاصه بعضی درس‌ها

تست هم زیاد زدم