2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی جوگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 2296 بازدید | 65 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توچیکار میکنی تو این مواقع؟مثلا یه بار خونه دختر خاله م بودیم شبشم یه جا دیگه دعوت بودیم خیلی  ...

ای خواهر من ک عادت کردم هرجا دلش بخواد تا صبح هم شده میشینه ب فک زدن ماهم ادم نیستیم ک بچه اذیت کنه یا هرچی دیگه

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

بیا بزنیمشون😭😭منم امشب مهمونیدعوت بودیم ب خاطر آقای شوهر کنسل کردم گل مجلس فامیلمون بودم الان دارم بی رنگ میشم😭فرداشبم‌دعوتیم اگه نیاد خدا به دادش برسه🤛🤛🤛

ما دیشب با دوستاش رفتیم بیرون یکی از دوستاش خیلی عوضیه همش دوست داره زندگی این و اون رو بهم بزنه هر بار ما و اون دوست دیگه مون رو میبینه کاری میکنه که با هم دعوا کنیم. دیشب بعد از این که اون دوست دیگه مون با شوهرش رو به جون هم انداخت گیر داد به من که مازیار میگه من دیگه نمیرم خونه اونا یعنی خونه ما. دروغ هم میگفت اصلا بنده خدا همچین حرفی نزده بود. منم گفتم چرا؟ گفت میگه از تو خوشش نمیاد منم خیلی با احترام گفتم هرکی که بیاد خونم قدمش رو چشم هر کی هم نیاد که من نمیتونم به زور ببرمش یهو همسرم سرم داد زد بی جنبه بدبخت نمیتونی حرف نزنی؟ نمیتونی جواب ندی؟ یعنی فقط همینطوری خشکم زده بود گفتم مگه من چه حرف بدی زدم؟ بعدش هم که تو ماشین کلی دعوا کرد و معذرت خواهی نکرد الانم که با هم قهریم شام هم زرشک پلو درست کرده بودم کل سفره رو حاضر کردم آخر سر برگشت گفت من نمیخورم منم از صبح لب به چیزی نزدم انقدر ناراحتم

لطفا برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم کنید ♥️1400/9/10 دخترم به دنيا اومد 😍 1400/9/19 آسموني شد 😭🖤 خدا جونم آخه چرا انقدر زود دخترمو بردي پيش خودت؟ من مامان خوبي نبودم براش؟ آخه خدا جون ٩ روز خيلي كم بود واسه ديدن اون صورت نازش واسه بغل كردنش واسه گرفتن دستاي كوچيكش😭 خدا جونم تو رو به بزرگيت قسم به دل شكسته م يه نگاهي بنداز یه نی نی سالم و صالح بهم هدیه بده خودت میدونی حالم چقدر بده با هدیه ت حالمو خوب کن خدا جونم ایشالله ماه بعد بیام نی نی سایت و بگم منم بچه دار شدم و ۹ ماه بعدش هم بیام بگم خدا رو شکر نی نی جونم صحیح و سالمه 🤲♥️
ما دیشب با دوستاش رفتیم بیرون یکی از دوستاش خیلی عوضیه همش دوست داره زندگی این و اون رو بهم بزنه هر ...

وای خب با۶اش رفت و آمد نکنین

دفعه بعد حرف زد زل بزن تو چشاش هی۰ی نگو تا از رو بره

منو همسرم ک میریم جایی اصلأ بدون این که کسی متوجه بشه فقط ب همدیگه نگاه میکنیم ویک دقیقه بعدش بلند م ...

وای شوهر من خیلی خودشو میزنه به خنگی اصلا اشاره و این چیزا را نمیگیره

ما دیشب با دوستاش رفتیم بیرون یکی از دوستاش خیلی عوضیه همش دوست داره زندگی این و اون رو بهم بزنه هر ...

من میبودم هیچی جلوش نمیزاشتم والا .آقا طلبکارم هست .یکم برا غرورتون ارزش قائل بشین

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

وا چرا؟؟؟خودت بخور منم الان غذا سفارش دادم برا خودم اونم کوفت بخوره تا بمیره

بیا بزنیمشون😭😭منم امشب مهمونیدعوت بودیم ب خاطر آقای شوهر کنسل کردم گل مجلس فامیلمون بودم الان دارم ...

شوهر من مهمونی نمیاد اگرم بیاد زهر مارم میکنه ولی ختم و باید از اول تا اخر مجلس باشیم

چرا اینقدر دعوا میکنید زود 

خدا زبون رو داده برای حرف زدن 

بابا یکم سیاست داشته باشید همچنین زود میگید قهر کن، برو خونه بابات، طلاق بگیر انگار زندگی خاله بازیه که همبازی ت رو تغییر بدی 

مراسم سال بود، هشت ماهه بارداری نرو خوب، بگو کمردرد دارم راه برم برای سلامت بچه خطر داره، ولی اگر تو بخوای میام فقط به خاطر تو میام، بعد هم دراز بکش، شمر که نیست درک میکنه

رفتی اونجا، جوری ناز میکردی و حالت رو بد نشون میدادی که بقیه بریزن سرش، وقتی هم که اومد بری میگفتی الهی بعد از چند وقت فامیلهات رو دیدی، این بچه اذیت کرد 

وقتی اخلاقش رو میدونی، تو جمع هیچ‌وقت باهاش بحث نکن نزار حرمت زندگیت جلوی بقیه بریزه، تو خلوت خودتون وقتی که هر دو آروم هستید بهش بگو، 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘