2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر من دوسه هفته پیش انجام داد تا چندروز باید تو خونه باید عینک آفتابی بزنی بعد اونم که بیرون باید همیشه عینک بزنی تا ی مدت تار می بینه قطره اینا دکتر بهش داده می ریزه باید کار سنگین نکنه چیز سنگین بلند نکنه تا چند روز حموم نره وقتی که رفت از شامپو بچه استفاده کنه 

من کردم خداروشکر خیلی راضی ام .دکترم واقعا خوب عمل کرد. البته چندتا از اطرافیانم هم کردن همه راضی بودن. باید حتما تا حداقل یکی دوسال شماره چشمت تغییر نکرده باشه. من تقریبا 28 سالم بود کردم. خیلی دوست داشتم زودتر بکنم ولی چون شماره چشمم ثابت نشده بود میترسیدم دوباره برگرده. بزار حتما ثابت بشه بعد برو

من کردم خداروشکر خیلی راضی ام .دکترم واقعا خوب عمل کرد. البته چندتا از اطرافیانم هم کردن همه راضی بو ...

دکتره به من گفت از ۱۸ سالگی به بعد دیگه تغییر نمیکنه گفت اگه میخوای از شر عینک راحت بشی الان بهترین موقعس حالا با چنتا دکتر دیگه مشورت میکنم

شما کجا عمل کردین؟

من 7 ساله انجام دادم و خیییلی راضی هستم

درد نداره اصلا برو انجام بده از دست عینک  راحت میشی توزیبایی صورتتم تاثیر داره

پروردگارا! من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریائی خود نداری... من چون تویی دارم، و تو چون خودی نداری  

من انجام دادم اصلا درد نداشت فک کنم هردوتا چشم4 دقیقه طول نکشه فقط ی هفته حموم نری آب اصلا ب چشات نباید بخوره چون لنزه میفته 

💙عاقبت یک شب از شبهای پائیز کودکِ من پا به دنیا می نهد ، آن زمان بر من خدای مهربان، نام شور انگیز   "مادر"  می نهد....💙