2777
2789
عنوان

با خدا هستی یا نه؟؟؟؟

279 بازدید | 38 پست

اگر خدا بخواهد...

#اگر خدا #بخواهد اشرف مخلوقات، پیامبر(ص) را در #غار با سست ترین خانه «أوهن البیوت» که همان تار عنکبوت است حفظ می‌کند!

#اگر خدا #بخواهد فرعون صاحب قدرت را؛ «وَفِرْعَوْنَ ذِی الْأَوْتَادِ»، به وسیله ی #آب که به آن می‌نازید؛ «وَهَذِهِ الْأَنْهَارُ تَجْرِی مِن تَحْتِی»، غرق می‌کند.

#اگر خدا #بخواهد درخت خشک، #میوه‌دار می‌شود؛ «وَهُزِّی إِلَیْكِ بِجِذْعِ النَّخْلَةِ تُسَاقِطْ عَلَیْكِ رُطَبًا جَنِیًّا»

#اگر خدا #بخواهد برادران یوسف او را به ته چاه می اندازند، اقْتُلُواْ يُوسُفَ أَوِ اطْرَحُوهُ أَرْضًا اما او #عزیز و #حاکم مصر میشود.

#اگر خدا #بخواهد ابراهیم را از آتش سخت نمرود #نجات میدهد،

قُلْنا يا نارُ کُوني بَرْداً وَ سَلاماً عَلي إِبْراهيمَ ما خطاب كرديم كه اي #آتش سرد و #سالم براي ابراهيم باش.

#پس_با_خدا_باش

‌‌‌‌

گویا خدا همه رو خواسته جز ما ایرانیا رو :\

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا...

منم همیشه وقتی ایمانم میخواد صعیف شه یاد حضرت موسی و شکافته شدن رود نیل می افتم

خدایی ک رود نیلو شکافت...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
پس برا من نخاسته باهاش قهرم دلم میخاد لجبازی کنم باهاش 

کاملا موافقم

یه سری چیزا داده دستش درد نکنه در عوض یه سری چیزا هم گرفته

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
گاهی اوقات گرفتن ها هم از روی عشقه  مثل مادری که چاقوی تیزو از دست بچش میگیره عزیزم

کهریرب گرفتناش ندارم ولی هرچی میخوام نمیده دگ قهره دگ😕

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

اگر خدا بخواد آسمان و زمین در یک آن یکی میشه...ولی چیزی که مهم اینه که ما لیاقت همچین چیزی رو داریم یا نه...یعنی اینقدر خدا دوسمون داره یا آنقدر با ایمان هستیم که لایق این چیزا باشیم یا نه...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
گاهی اوقات گرفتن ها هم از روی عشقه  مثل مادری که چاقوی تیزو از دست بچش میگیره عزیزم

میدونم گلم.ولی اون حکمت خدا که میگن خیلی دوست دارم بدونم چیه.بابت هر داده و نداده ای

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟