2777
2789
عنوان

با خدا هستی یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
کهریرب گرفتناش ندارم ولی هرچی میخوام نمیده دگ قهره دگ😕

عزیزم از کجا میدونی اون چیزی که میخوای واقعا به صلاحته؟؟؟

از کجا معلوم اگه همون چیزی رو که میخوای بهت بده پس فردا نگی چه خدای ظالمی 

چرا وقتی میدونست اینجوریه بهم دادش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی چیزی ب تو داده ک من ارزوشو داشتم کلی تلاش کردم ولی نداد کنکورمو میگم تلاشم نتیجه نداد

وا تو الان از کجا میدونی واسه من داد تو الان ازنجا میدونی درد منم درد تو نیس توو الان از کجا میدونی ک من چند ساله حرف مردمو نمیخورم که اره غزل هیچی نبود جز ادعا چند سالهدازش یه چیز میخوام ندادناش نشونه 3هر بودنشه این تازه یه موردشه خیلیا میگن شاید صلاحت نیست ولی تو. بگو مگه میشه هر چی میخوای ب صلاحت نباشه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
میدونم گلم.ولی اون حکمت خدا که میگن خیلی دوست دارم بدونم چیه.بابت هر داده و نداده ای

گل قشنگم 

اگه صبر کنی یه سری هاشون برات مشخص میشه 

من خئدم برام اتفاق افتاده که چیزی رو از هدا خواستم نداده 

بعد از مدت ها فهمیدم حکمتش چی بوده و خداروشکر کردم که نداده 

و جالب اینکه که چیزی بهم داده که به مراتب بهتر از چیزی بوده که میخواستم😍

وا تو الان از کجا میدونی واسه من داد تو الان ازنجا میدونی درد منم درد تو نیس توو الان از کجا میدونی ...

تو اون تاپیکت دیدم ک داشتی میگفتی نمیرم مامایی من ارزوم این بود ک حداقل مامایی قبول شم من فقط همین ی موردو گفتم بقیشو نگفتم 

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
عزیزم از کجا میدونی اون چیزی که میخوای واقعا به صلاحته؟؟؟ از کجا معلوم اگه همون چیزی رو که میخوا ...

ناشکری نمیکنم یه جاهاییم خیلی چیزارو داده شکرش ولی برای یکی دومورد خیلی التماسشو کردم خودش گفته من شرمم میاد بندم با عجز و اه و ناله و گریه و التماس بیاد سمتم به خاطر 7مین نیتشو قبول میکنم 

نکرد

نکرد

نکرد

زد زیر حرف خودش ن؟؟؟؟

تو اون تاپیکت دیدم ک داشتی میگفتی نمیرم مامایی من ارزوم این بود ک حداقل مامایی قبول شم من فقط همین ی ...

ن اون یکی دگ بود من اینو نگفتم

فداسرت از این راه نشد راهه دیگه مهم مقصده که یکیه

فردا میرم انتخاب رشته و اون رشته ای ک چهارسال پیشم میتونستم بخونم و ب عشق اینکه بهم بگن دکتر نرفتم فقط عمرم هدر دادم بهم سرکوفت زدن مسخرم کردن گفتن سردار ازمون چرا ندید چرا کمکم نکرد اون ک دید من درس خوندم تلاش کردم

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰