2777
2789
عنوان

با خدا هستی یا نه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 38 پست
ناشکری نمیکنم یه جاهاییم خیلی چیزارو داده شکرش ولی برای یکی دومورد خیلی التماسشو کردم خودش گفته من ش ...

گلم خدا عادله 

عالمه

ثروتمنده

حکیمه

مهربانه 

بنده هاشو بیش از هر چیزی دوس داره 

بخیل هم نیست 

با ماهم دشمنی نداره 

پس اگه یه چیزی رو به ما نمیده نه از روی اینه که نداره 

از روی این نیست که میخواد به ما ظلم کنه 

از روی این نیست که از ماخوشش نمیاد میخواد بچزوندمون 

و....

پس با این توصیفات وقتی یه چیزی نمیشه مطمئن باش بهترین اتفاقی که میتونسته بیوفته افتاده ...

اگه درمورد کنکوره که خب ان شاالله امسال تلاشتو بیشتر کن تا به هدفت برسی عزیزدلم

فردا میرم انتخاب رشته و اون رشته ای ک چهارسال پیشم میتونستم بخونم و ب عشق اینکه بهم بگن دکتر نرفتم ف ...

بیخیال تو سه سال موندیو من یه سال باز خداروشکر که بدتر نشدیم مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن ما نباید حرفه بقیه برامون مهم تر از چیزی که خودمون میدونیم داشته باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیخیال تو سه سال موندیو من یه سال باز خداروشکر که بدتر نشدیم مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن ما نباید ...

بخدا از مامانم گرفته تا کسی که سالی یه بارم نمیبینمش بهم گفته یه سال از عمرتو هدر دادی ولی حرف مردم چه اهمیتی داره مهم نظره خودته 

بیخیال تو سه سال موندیو من یه سال باز خداروشکر که بدتر نشدیم مردم همیشه حرف واسه گفتن دارن ما نباید ...

فقط امیوارم حداقل این رشته رو بتونم بخونم میترسم حتی روانشناسی پیام نورم مجاز نشم😭

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰
فردا میرم انتخاب رشته و اون رشته ای ک چهارسال پیشم میتونستم بخونم و ب عشق اینکه بهم بگن دکتر نرفتم ف ...

عزیزم من درکت کردم

چقدربده اینجوری مسخره میکنن

منوخواهرامم خیلی مسخره شدیم سریه چیزایی

۲۰سال گذشت تا فهمیدم چقدر اون تمسخرا مارو ساخت و چقدر همه چیز ب نفعم بود...

ممکنه این حرفا برات تکراری باشه

فقط اینو بدون معنی ایمان همینه

اینکه تو شرایطی ک ظاهر قضیه تماما میگه نه بازم تو پای باورت وایسی ..

الذین یومنون بالغیب و یوقیمون صلاه و ...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.
فقط امیوارم حداقل این رشته رو بتونم بخونم میترسم حتی روانشناسی پیام نورم مجاز نشم😭

هرچی رفتی بهترین خودت باش ببین زندگی واست ازاین رو به اون رو میشه میتونی با بدترین. رتبه و شرایط دیدگاه یه ادمه موفقو داشته باشی و روز به روز پیشرفت کنی میتونی ام با رتبه هزار دیدگاه یه ادم شکست خورده رو داشته باشیو نهایتا یه پزشک شکست خورده بشی 

عزیزم من درکت کردم چقدربده اینجوری مسخره میکنن منوخواهرامم خیلی مسخره شدیم سریه چیزایی ۲۰سال گذشت ...

دهنم باز میشع صلوات بفرستم لج میکنم نماز نمیخونم دیگ میخام از فردا شرو کنم بازم دلم نمیخاد از دستم ناراحت شه 

نداد اشکال نداره

برا سلامتی نی نی ی صلوات مهمونم کن فداتشم🥰