2777
2789

من که خودم تا حدی بچه ی خوبی براشون هستم

اما الان که پیر شدن ، دلم‌خییییلی براشون میسوزه، دستهای چروک و پیر پدرم ، دلمو به درد میاره😢

بیاین یکم به هم یاد بدیم چکارا کنیم تا دلشون شاد شه🤗

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بدم 

خییییلی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

یه روزی پدرم یه سر و گردن از همه بالاتر بود، برو بیایی داشت، اما الان مریضه و یه گوشه ی خونه میشینه و همیشه چشم انتظاره تا بهش سر بزنیم

پدر زحمتکشم شرمنده تم 😢

ماما ام .پیج اینستاگرامم midwifery.motahare

نمیدونم راستش...بغیر از ی مورد برا مادرم تو چیزای دیگه فک نکنم بدی کرده باشم بهشون خودم بیشتر ضربه خوردم گاهی وقتا تلخ میشم چون خیلی سنگینی میکنه بعضی چیزا دست خودم نیس

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

تا وقتی مجرد بودم همه کارهاشون رومیکردم الان متاهل و شهر دیگه ام برای کوچکترین مسیله ای منت سرشون میذارن کاش بودم بهشون خدمت میکردم و نمیذاشتم اینقدر دیگران اذیتشون کنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️