2777
2789
ادم با پسر عمو و پسر خاله حرف نزنه با پسر همکلاسی همکار حرف نزنه بعد همین اقایی که بابت حرف زدن با پ ...

نه والا من خیلی مواقع سر گوشیشم هیچی ندیدم تاحالا

هیچیییی هااا

خب که چییییی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا من شوهرم هنوز که هنوزه درست نشده اصلا دوست نداره با مردها هم کلام بشم همیشه ب خودم میگم با این ...

ببین اینایی که تا این حد سختگیر هستن، خودشون ریگی به کفش دارن و همه را مثل خودشون میبینن

بله درسته هر کسی تو قبر خودش می‌خوابه و جواب میدهنوبت اونا همه میرسه الان وقته خوش گذرونیشون هست

خدا نمیاد به خاطر یه حجاب یا یه حرف زدن کسی رو ببره جهنم .

مهم ذاته ادمه، تماااام 

پشت چادر هم همه کار میشه کرد

مرد هم میتونه ظاهرا مومن باشه اما به همه زن ها نظر داشته باشه.

مردی که براش مهم نیست زنش چه جوری بیرون میره مطمئن باش به زن های دیگه تو خیلی فکر نمیکنه

البته مردهایی هم هستن که ذات خوبی دارن اما حالا بعضی از رفتار و نمی‌پسندند مثل همسرِ استارتر

نامزد چمیدونم والا غریبه نیس که حداقل بهتره🥲

گفتی جامعه شناسی میخونی درسته 

ولی پسر عموت پزشکی 

مگه دانشگاه علوم پزشکی و دانشگاه علوم مکان یکسان دارن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

اگه شکاک بود اصلا نمیذاشت بری شهر دیگه 

نمیذاشت بری دانشگاه بین پسرا 

نمیذاشت بری خوابگاه

فقط خواسته خودشو نشون بده که من هستم 

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

این رفتار حسودی نیست بیماریه بددلیه و متاسفانه خیلی قراره اذیت بشی تو زندگی باهاش مثلاً اگه کسی بگه با همکلاسی یا همکارهای مرد ارتباط نگیر خب اون منطقیه هرچند آدم که نمیتونه مردم گریز باشه بالاخره پیش میاد ولی خب رعایت حد و مرز واجبه ولی خب اینکه از پسر عموت نرو سوال بپرس و اینا به جز شکاکی و آلارم خطر چیزی رو نشون نمیده