2777
2789
عنوان

کیا بچه ی خوبی واسه پدرو مادرشون هستن؟؟🤨🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 45 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

ولی خب جوون به سن تو خودکشی کنه تهش میگن‌لابد معتاد بوده فکر کردی کسی میگه چه قهرمان بود 

بلند شو یه تکونی به خودت بده تو خیلی جوونی و اول راهی چون تاره وارد دنیای بزرگترها شدی هنوز سردرگمی و موقعیتت بالانیست کم کم سری تو سرها درمیاری باید زرنگ‌باشی 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

منم بدنبودم شکرخدا البته بقول همسرم پدرومادرم خوب بودن که بچهاشون خوب بودن براشون💖

من مادرم از مادرشوهرش مراقبت میکرده زمان مریضی و پدرم بهترین اولاد و دامادبودن

احترام نگهداشتن بنظرم مهمترین رکنه

مبادا صدا یک ذره آواش بالابره

جلوشون راه نریم

اخبارمنفیو ازشون دورکنیم

به تغذیه و چکاپهاشون اهمیت بدیم حتی شده با یاداوری نه انجام

طبیعت و مکانهایی که دوست دارن ببریمشون

به عقایدشون تاجایی ممکنه احترام بذاریم

توروخدا نذارین این تفکر سمی که چرا بقیه بچها نمیکنن وارد ذهنتون بشه

اوایل به سبک خودم خوشحالشون میکردم بعدها یادگرفتم بشناسم اخلاقشونو و کارهایی انجام بدم که خوشحال میشن

هیچوقت حرفهای ناامیدکننده نمیگم حتی زمانی میفهمن جوری جلوه میدم که کمترین تاثیرمنفیو بگیرن

البته من پدر عزیزم رودیگه ندارم💔

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

من تمام سعیمومیکردم بچه خوبی باشم اماالان که حسرت دیدنشونودارم ميگم کاش هرروزمیرفتم خدمتشونومیکردم کاش ازدواج نمیکردم وکنیزی میکردواسشون وفقط نگاه میکردمشون تااینقدردلتنگشون نباشم

هیچی سخت ترازاین نیست دلت بگيره وبری يه مزارسنگی روبوسی وسلام کنی وجوابی نشنوی

یه روزی پدرم یه سر و گردن از همه بالاتر بود، برو بیایی داشت، اما الان مریضه و یه گوشه ی خونه می ...

فقط تامیتونی خدمتشون کن،الهی صدسال سایه شون بالاسرت باشه

باورکن من سه تاداداش دارم شوهرخوبی دارم پسرخالم اماچون پدرندارم پشتم خاليه 

پدرکوهه ،پدرقوت قلبه

من وقتی میدیدم پدرم که يه روز مث کوه بود هیکلش نحیف شده بودوعصاهمراهش بود آتیش میگرفتم

میگفتم کاش ازعمرم بشه به پدرم هدیه کنم اماحیف که فقط حسرت مونده واسم