2777
2789
عنوان

کیا بعد عکس رنگی رحم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5280 بازدید | 50 پست
این تنظیم پریودی کنه نظرتون چیه عکس رو ببینید فقط کمی حجم پریودیم کم شده 

در حال اقدام که باشه پری به هم میخوره 

البته اگه قبلش مرتب بود 

امکان داره حجمش کم بشه 

دارو هورمونی یا تحریک تخمکگذاری که نمیخوری ؟؟

چون حجم خون کم میکنن

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
عزیزم کاش مردم بزنن همش ادمای نزدیکمون میزنن 

تووتنها نیستی این درد همه منتظرانه 

گوش نده بزار بگن وقتی جواب ندی کوتاه میان

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حال اقدام که باشه پری به هم میخوره  البته اگه قبلش مرتب بود  امکان داره حجمش کم بشه&n ...

متفورمین میخورم من همیشه پریودی عالی داشتم و مرتب از وقتی متفورمین میخورم عادت کردم الان چهار ساله مصرف میکنم دو سه ماهه حجم پریودیم کم شده به ذخیره تخمدان ربطی نداره؟ 

منتظر معجزه 
من قبلش داور گیاهی پاکسازی رحم استفاده کردم  هیچ عفونتی نداشتم  الان بعد ی هفته از انجام ...

از کیت تخمک گذاری استفاده کن و خیالت راحت شه عفونت نداری،

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖
من از ترس دردش نرفتم 

باورت میشع من دردی حس نکردم  .؟هیچی باورش نمیشه  اندازه ۱درصد هم درد نداشتم  .ولی شب قبلش از استرس تا صبح بیدار بودم انقد میترسدم  همین هفته پیش هم انجام دادم