2777
2789

به دختره هست تو اتاق ما یک سال کوچیکتره منه اولش خیلی دختر خوبی به نظرم اومد خیلی مهربون خیلی همدل خواستم واقعا باهاش دوس بمونم ولی من چقد ساده ام متوجه نشدم تو دلش و درونش چی میگذره 

انقددددد حسوده و انقد کمبود دوست پسر داره چون هیچ وقت دوست پسر نداشته به کسایی ک داشتن حسودی می‌کنه خودش و مقایسه می‌کنه و جالبه میگه چرا باشما دوس می‌شن با من نه🙄از خواستگار من خوشش اومده بود حسودی می‌کرد!!!!!! 

اولش فک کردم شوخی می‌کنه ها نگو واقعا راس میگه چون از اون روز باهام سرد شد 

همیشه دعوتش کردم با دوستای دیگم بیاد بیرون ولی هیچ وقت نیومد افسرده 

الانم دوستای جدید پیدا کرده همش با اوناس با من سرد رفتار می‌کنه 

هعی هعی 😫💔💔💔💔💔💔💔💔💔

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

اهمیت نده تا جایی که میتونی

نمیدونم ناراحت شم یا عصبانی 🙂🙂🙂

این کاربری برای من و دوستم❤                                               اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به درک ولش کن ادم حسود و به درد نخور بنداز دور ، مهر طلب نباش

آخه من براش کاری نکردم ک توقعی داشته باشم 

اعتماد کردم 🙂🙂🙂

مونده تا بفهمیم دانشگاه مث دوران پاک و شیرین مدرسه نیست و پر ادمای تاکسیک و عقده‌ایه 

خودمم دانشجو ام خداروشکر حداقل خوابگاهی نیستم تو همون دانشگاه ب اندازه کافی چیزای سم میبینه ادم

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

معمولا هم اتاقی ها فقط هم اتاقی ان دوستاشون اون بیرونن

چقد بده چطوری آدم زندگی کنه با کسی ک باهاش دوست نیس ؟؟؟؟ 

حد و حدود رو باهاش نگه دار پس 

از خاستگارت و حرفایی که به هم میزنید هیچی نگو 

و اینم بگم همون بهتر که خودش ازت فاصله گرفته 

یه همچین دوست تنگ نظری میخای چی کار 

خدای اونم بزرگه و به وقتش خاستگار میاد واسش 

حسادت نداره دیگه 

مونده تا بفهمیم دانشگاه مث دوران پاک و شیرین مدرسه نیست و پر ادمای تاکسیک و عقده‌ایه خودمم دانشجو ام ...

آخه این آدما همون آدمان چرا باید دانشگاه با دبیرستان فرق داشته باشه 

اتفاقا من تا دلت بخواد آدم دو رو حال بهم زن تو دبیرستان دیدم 

این کاربری رو با همون شریکی ؟

نه بابا😂😂