2777
2789
عنوان

راستشو بگید بچه مدرسه ای های شمام خیلی بیفکرن همه چی بهترینشو میخوان

| مشاهده متن کامل بحث + 42201 بازدید | 880 پست

عزیزم بستگی داره.الان به لطف گرونیا همه تو سختی هستن پس یجاهایی از شهر بی فرهنگ و پایین شهر نیست اما خب یکم سطح زندگیشون پایین‌تر اینجور آدما میان بچه هاشون میبرن مدارس بالاشهر خب صددرصد بچه های اونجا از لحاظ مالی راحتترن..ممکنه بچه خودشو بااون ها مقایسه کنه.اولا سعی نکنیم فقط برای کلاسش و پز دادن بچه هارو ببریم مناطق دیگه،به فکر بچه باشیم و بدونیم مدرسه نزدیک خونه واقعا از لحاظ دوست یابی و تحصیل برای بچه مناسبتره به شرط اینکه وضع مدرسه معقول باشه البته..اگه مالی اوکی هستیم  خب چه بهتر دغدغه ای نداریم.

موضوع بعدی  معلم ومدارس مثلا من معلم دیدم به بچه ها گفته خوراکی مغازه ناسالم خوراکی فقط خونگی و لقمه و میوه،این برای خانواده هام بهتره‌یا معلم گفته قمقمه ممنوع چون آب میریزه روی کتابا و دفتراشون.چون به عینه دیدم بچه هاای نزدیکان سر قمقمه های فانتزی چه المشنگه ای راه انداخته بودن،پس معلم و مسئولین هم باتوجه به سطح مدرسه لطفا به فکر خانواده ها باشن همچین مادرای دیگه..همیشه تو جلسات اولیا هم خیلی دقت کنید به سطح و وضع دانش آموزان و بسنجید همه چیزو..از این چیزای فانتزی هم حتما براش بعنوان جایزه تهیه کنید هم مشوق براش هم چشمش نمیمونه.پسر من واقعا زیر دستش پر شده از اسباب‌بازی حالا میبینم که اصلا قدرشناس نیست و بازی نمیده و به جرئت میگم ۲۰نوع تفنگ و شمشیر و نقاب و تیرکمان و این‌چیزها داره...شبیه هم و با کارایی های یکسان..من همسرم اینطور بار آورده ولی من نقطه مقابلشون شدم و خیلی کنترل کردم  نمیزارم بچم خیلی متوقع یا قدرنشناس بار بیاد،در عین حال هرچی ام بخواد سعی میکنم تهیه کنم حسرت نکشه

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه من از اون ور بوم افتاده هرچی بهش میگم لااقل یه پاک کن جدید بخر میگه نمیخوام حتی بردمش مغازه بلکه وسوسخ بشه نشد،میگه من که از مدرسه خوشم نمیاد چرا براش چیزی بخرم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
سالی چند جفت کفش و چند دست لباس بیرون میخوانمجبورم از خرجای خودم و شوهرم بگذریم تا اینا کمبودی حس نک ...

دخترم ۱۱ سالشه اصلا مثل دختر شما نیست چون هیچ وقت کل خواسته هایش برآورده نکردم با اینکه می‌تونستم

یاد گرفته باید قانع باشه به سه تا از خواسته ش میرسه به دوتاش نمیشه رسید این واسه زندگی آینده ش هم خوبه

دیدم یکسری گفتن براش نخر پر توقع میشه خواستم بگم به نظرم این درست نیست من خودم امسال دیپلم گرفتم ولی عاشق لوازم تحریریای فانتزی و اینجور وسایل هستم با ۱۸ سال سن  کلی وسایل جور واجور داشتم از پیج های مختلف سفارش میدادم به حدی که جامدادیم توی کلاس میچرخید بچه ها باز میکردن نگاه میکردن چون وسایل جدید بود براشون  ولی هیچ وقت پر توقع نبودم فقط چون لوازم تحریر خیلی دوست داشتم برای خودم چیزای خاص میخریدم بچه ها هم همینن هرکسی با یک چیزی حال میکنه شاید دختر شما لوازم تحریر خیلی دوست داره دلیل نمیشه اگه براش بخرین پر توقع بشه ...من حتی امسال که کنکوری بودم و خودم بیرون نمیرفتم خرید مامانم برام از بیرون مثلا هایلایتر های فانتزی اینا میخرید هر هفته بهم میداد چون میدونست دوست دارم و منم واقعا خوشحال میشدم و ذوق استفادشو داشتم 

راستش پسر اولم دوازدهم  اون یکی هم هشتمه ،قربونشون برم، خودم گرون برمیدارم اونا میزارن روی میز میگن واجب نیست همون قیمت مناسب را میخوایم ،مخصوصا پسر بزرگم میگه خجالت میکشم گرون بخرم جلوی دوستام زیاد جالب نیست شاید نداشته باشن گناه دارن ،یه بار پسر کوچیکم گفت مامان بچه ها انار دون میکنن میریزن تو بطری میارن مدرسه ما هم انار داریم ببرم ؟گفتم همه میارن !گفت نه سه چهار نفر ،گفتم نمیدونم نظر خودت چیه گفت نه تو خونه  میخورم چه کاریه ببرم مدرسه شاید یکی دلش خواست

عقده ک قرار نیست اون چیزی باشه ک منو شما فکر میکنیم ک بخوایم ضایع بازی در بیاریم ی سری چیزا رو بعدا ...

بعدا نمیدونم منظورتون کی هست 

منم الان ۳۱سالمه....فکر نمیکنم دیگه چیزی دراین مورد باشه که من بعدها متوجهش بشم