2777
2789
عنوان

کیا بعد عکس رنگی رحم ....

| مشاهده متن کامل بحث + 5280 بازدید | 50 پست

منم شهریور میرم امتحان کنم 😊

با اینکه دکترم میگه اصلا لازم نی ...برا من 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا من خودم میگم حتما خراب بوده .ایشالا عزیزم خدا فرزند صالح و سالم بهت بده به زودی شماهم دعا کن و ...

والا من نمیفهمم بی بی چک خراب چیه هيچوقت الکی هم واسه من مثبت نشده بی بی چک الکی دوتا خط زیر پنج دقیقه نمیندازه 

منتظر معجزه 
پس حتما خوشحالمون کن امشب یکی بزن فردا هم یکی 

هر چی خدا بخواد اون میشه اگه منفی هم بود فعلا خواست خودش اینه فقط میخوام اون موقع دهن بعضیارو ببنده که هی پیام ندن بگن فلان چیز بخور یا اینکه تو شکم اولت نیست واسه اونه اونایی که شکم اولشون زود حامله میشن

هر چی خدا بخواد اون میشه اگه منفی هم بود فعلا خواست خودش اینه فقط میخوام اون موقع دهن بعضیارو ببنده ...

بابا ول کن بقیه رو عزیزم مردم حرف زیاد میزنن انشالله که مثبته 

منتظر معجزه 
من سال 95 دادم 170 شد بدون بیهوشی آزاد چقد میشه؟  

بیشتره شاید ۱۰۰ و بیمه تقبل کنه 

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
اره ۵ دیگه طول نکشید رفتم اومدم یه هاله هم افتاده فقط زیرخطtنیست وسطشونه

مثبته عزیزم فردا ی تست دیگه بزن 

گفتی عکس رنگی انجام دادی قبلش ؟؟

هرگز تسلیم نشوید معجزه ها هر روز رخ می دهند شاید فردا روز شما باشد😍خدا رو شکر مامان شدم😍 خدایا دختر خوشگلمو سالم بغل بگیریم 😍
من ک بعدش عفونت گرفتم البته ۶ماه بعدشم باردار شدم ولی فکر نمیکنم بخاطر عکس بود البته من رحمم فقط یه ...

من قبلش داور گیاهی پاکسازی رحم استفاده کردم 

هیچ عفونتی نداشتم 

الان بعد ی هفته از انجام عکس رنگی عفونت ندارم 

ترشح تخمکگذاری دارم میترسم عفونت باشه البته هیچ بویی نداره 

دیر ب دیر پریود می شدم . واسه اینکه پریود شم باید میرفتم امپول بزنم.

اها 

من مرتبه

درسته ۳۰ یا ۳۱ روزه هستش ولی مرتبه 

بچه ها چ جوری عکس از رحم ؟؟توضیح بدید...

مثل معاینه س 

مایع رو تزریق میکنه تو عکس حرکت مایع رو سفید نشون میده و لوله های مسدود معلومه 

اگه چسپندگی خفیف هم باشه با مایع باز میشه