2777
2789

بخدا پایه هیچکس دیگه ای در میان نیست ما 2 ماهه اومدیم نزدیک خونه جاریم هر کارررری دارن به این میگن ما اصلا برا خودمون زندگی نمیکنیم منم امروز گفتم بسه و اعصابم خراب شد هر کاری میکنم اروم نمیشم. 

اینم بگم قبلا با محبت سیرم میکرد الان معذرت میخام وقتی نیاز جنسی داره میاد سمتم دوست دارم خودمو بکشم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی

من توام یا تو منی؟؟؟.من در حالت سک س از خدا مرگ میخام.

انقدر زجر کشیدم ز جهان سیرشدم.  صورتم گرچه جوان است ولی پیر شدم.🐀🐀🐀🐀                      حامله نیستم     🚭🏳🏳🏳         بدرک که اونی که من میخامو نمیشه.     بدرک که مشکلاتم سرب فلک کشیده.      بدرک که برادرامو پدرمو ازم دریغ کردی سلامتیشونو گرفتی.          بدرک که مشکلاتم تموم شدن نداره.بدرک که هرچی خاستم برعکس شد.....    بدرک که خدا تنها پناهم پدرمو ازم گرفت..پدرم زندست امااااااااااااااا............           از خدا یه چی میخام فقط خدایاااااااااااااااااا دیگه نامردی نکن تمام دلخوشیم پسرمه..اونو ازم دریغ نکن.......بدرک که باید مدام سرکوفت بخورم....................از نگاه👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀 طعنه بار مردم بیزارم..... اگه خدایبی خودت خداییییییی کن.تامام..😌😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توام یا تو منی؟؟؟.من در حالت سک س از خدا مرگ میخام.

بخدا عاشقم بود. دیگه نمیتونم تحملش کنم دوسش ندارم شرایط طلاقم ندارم یه پسر دو ساله دارم

💓پسرم جون و دلم عاااشقتم.💓 میشه یه صلوات برا پسرم بفرستی
تو چرا

تازه فهمیدم معتاده گفتم ترک کن کمکت میکنم ولی باهام همکاری کن دیشب رفت بیرون منم قاطی کردم کجا میری شبش که خوابید رفتم اتاق گریه کنم خالی شم امروز که اومدم بیرون بعد از ظهر یه دعوایی شد گفت اصلا میکشم به تو هم ربطی تداره دیگه دارم دیونه میشم هی میگم برم کارای طلاق رو کنم هی به بچم فک میکنم دیونه میشم