2777
2789
عنوان

شما رابطتتون با شوهرتون عاشقانه اس یا معمولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 81 پست
خب خیلی سخته نمیتونم کنارش شاد باشم 

شادی که فقط بگو بخند نیست

رفتارهایی که درش هست و دوست داری رو بیشتر برا خودت پررنگ کن

این حرفارم ب خودت نزن ک من نمیتونم کنارش شاد باشم من ازش سرم من حیف شدم

اینا خیلی رو زندگیت اثر میزاره باعث میشه ب مرور دنبال بهونه برا بحث و جدایی باشی

برو دنبال اخلاقاییش ک دوسشون داری...بالاخره یه چیزایی داشته ک شما جذبش شدی دیگه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃

ما بیشتر شبیه دوستیم یعنی اینطور نیست مدام همو ببوسیم و دل و قلوه بدیم ولی واسه هم اتفاقای روز رو تعریف میکنیم و با هم بیرون میریم و مناسبت ها رو به هم کادو میدیم و از همه مهمتر اینکه خیلی به هم احترام می داریم و تا حالا خیلی کم شده صدامون رو واسه هم بالا ببریم

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چکار کنم شوهرم پایه باشه؟؟شما چکار میکنین؟واقعا تلفنی حرفی برای گفتن نداریم

مثلا با هم فیلم و فوتبال و والیبال نگاه میکنیم هر شب

خوراکی و چای و اینا میارم میگم بیا با هم بخوریم و حرف بزنیم

با هم خلاف میکنیم 🤣🤣(سی گار و 🥂)

ما هم تلفنی حرف نمیزنیم فقط در حد این که کجایی و کی میای 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
شادی که فقط بگو بخند نیست رفتارهایی که درش هست و دوست داری رو بیشتر برا خودت پررنگ کن این حرفارم ب ...

میدونی چطوره؟ مرد احساسی هست ابراز احساسات میکنه اهل مسافرت هست و فقط تو مسافرت شاده😕خسیس نیست مهربون هم هست.ولی من چون خیلی انرژی دارم این بی انرژی بودنش منو ضعیف میکنه😢

وای من شوهرم 1 ساعتم نبینم دلم براش تنگ میشه وقتی بیاد از بغلش نمیرم کنار بعد از صبح که سرکار شب که بیاد همش کنار همیم 

خدایا مواظب نی نی جونم باش صحیح سالم بگیرمش بغلم   
تو سایت فک کنم فقط منم اینطورم ماشاءالله همه عاشقانه اس رابطه هاشون☺

اصلا این فکرو نکن...این همه هرروز تاپیک قهر و دعوا میبینم...الان بیشتر اونایی که اومدن کامنت میزارن باور کن حال الانشون رو دارن میگن

محاله محاله محاله تو زندگی زن و شوهری هیچوقت دلخوری نباشه..برا همه هست بعضی از کنارش میگزرن بعضیا دائم میرن تو فکرش

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃
مثلا با هم فیلم و فوتبال و والیبال نگاه میکنیم هر شب خوراکی و چای و اینا میارم میگم بیا با هم بخوری ...

همه اینکارو که میگی ما هم میکنیم.تفریح هم زیاد میریم ولی کلا خانواده آروم هستن. چند وقت پیش رفتیم خونه دایی شوهرم.انقد شاد بودن همه که نگو.بگو بخند و شوخی .ولی میری خونه مادر شوهرم همه ساکتن بخدا خیلی تحملش سخته برای من