2777
2789
عنوان

شما رابطتتون با شوهرتون عاشقانه اس یا معمولی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 81 پست
دلم میخواد وقتی آهنگ عاشقانه گوش میدم شوهرم بیاد تو ذهنم.یا براش آهنگ بخونم ولی نمیشه نمیتونمممم&nbs ...

براش بفرس آهنگه رو

یا وقتی پیشته براش بزار هی بهش اشاره کن خودت با آهنگه بخون

شاید بلد نیست شوهرت

بزار ازت یاد بگیره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃

خداروشکر ما ۴ ساله با همیم ۱ سالم با هم دوست بودیم از اول عاشقانه بود هنوزم هست ،خب عزیزم بعضیا شخصیت آروم و ساکتی دارن شاید شوهر شمام از اون دسته آدماست

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براش بفرس آهنگه رو یا وقتی پیشته براش بزار هی بهش اشاره کن خودت با آهنگه بخون شاید بلد نیست شوهرت ...

انجام دادم ولی مدتی کنار گذاشتم. بازم سعی میکنم انجام بدم

مرسی که به حرفام گوش دادی و باهام حرف زدی😘

استارتر من زیاد حرف زدم سرتم درد آوردم

حرفای بقیه رو اهمیت نده که میگن چرا شوهرت اینجوره یا ما باهم اونجوریم

اونا تو نیستن و همسرشونم همسر تو نیس

اونا نمیاین مشکلاتشون رو برا تو بگن

آدما تو روزای شادشون میرن کافه یا رستوران برا همین همش بگو بخنده

بیخیال بقیه خودتو شوهرتو بچسب

انشالله روزاتون مطابق میلتون بگزره عزیزم😘😘😘

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست🙃
استارتر من زیاد حرف زدم سرتم درد آوردم حرفای بقیه رو اهمیت نده که میگن چرا شوهرت اینجوره یا ما باهم ...

مرسی دوست خوبم واقعا با حرفات آرومم کردی 

خدا زندگیتو شادتر و شیرین تر کنه 😍😍😍😍😍

مرسی بابت پیام های خوبت💖

چطور تغییر کرد؟

به مرور زمان الان 15ساله دیگه, بعدشم بچه اولم پسره که شوهرم خیلی دوسش داره و باهاش جوره اتفاقا این پسر من اخلاقش مثل منه شوخه خیلی زیاد و خیلی روی اخلاق شوهرم تاثیر گذاشته 

وزن اولیه ۷۱/۵وزن الان 61 الهی شکر به وزن دلخواهم رسیدم در طول یکسال با ورزش(بدنسازی) و کالری شماری