2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا طلا قسطی واست بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست
خوب عزیز من یا برو بخر یا دیگه تیکه و متلک نپرون، گناه داره

خب اعصابم خورد میشه.دوماه بود عروسی کرده بودیم رفت همه چیز فروخت.البته اون موقع با رضایت کامل بهش دادم.هرچی خواهر شوهرام گفتن نفروش .گفتم نه قولش دادم.حالا هم مجلسی که میشه.حتی یه انگشتر ناقابل ندارم .الان که فک میکنم میگم خیلی بچه بودم نباید میفروختم

نخرید... شما غرور شوهرتو لگد مال کردی اون میخواد بخره که منت شما بالا سرش نباشه ، میخواد درون خودشو آروم کنه اما بعد از اینکه فشار زیادتری بهش بیاد کلا شمارو مقصر بهم خوردن آرامش درونيش میدونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من مثلا هر ماه يه مقدار مشخصي از شوهرت بگير جمع كن برو طلا بدون اجرت بخر تا سود كني

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍
خب اعصابم خورد میشه.دوماه بود عروسی کرده بودیم رفت همه چیز فروخت.البته اون موقع با رضایت کامل بهش دا ...

عزیزم. شما خودت خواستی فروختی. الان دیگه اعصابت واسه چی خورد میشه. 

بخدا من حتی حلقه ام رو هم فروختم. الان هم هر مجلسی میرم طلا ندارم اما نه ناراحت میشم نه به رو شوهرم میارم. حالا هم یا برو طلا بردار یا دیگه اصلا به روش نیار. چون به مرور زمان از تو دلزده میشه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !