سلام.دوستان گلم.من کلی طلا داشتم که واسه خرید ملک فروختم..البته همش بهش میگم طلاهمو به خاطر تو فروختم الان با اینکه دستمون خالیه شوهرم میگه بیا واست طلا قسطی بخرم خودم گفتم نمیخام.دوس دارم وقتی در رفاه کامل باشیم طلا دست کنم.نه با دست خالی که هم شوهرم هم خودم اذیت بشم.گفت همکارام واسه خانوماشون رفتن خریدن به نظرتون این کار کنم.!؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زن دایی من همیشه قسطی میخره اما من خورد خورد اگه شوهرم اندازهی پلاک پول داشته باشه پلاک میخرم اگه اندازهی سرویس کامل همون قدر اما زن داییم چند بار با این روش کلی جلو افتاد چون طلا رو چکی ارزون خریدن تو ارزونیا تا چکا پاس شد کلی سود کردن
مثلا کم کم برو بخر که قسطش زیاد نشه اذیت شی مثلا یه دوته یا دوتا النگو بخر پولصو دادی دوباره برو بردار چون هرچی بیشتر خرید کنی مبلغ قسط بندیت بیشتر میشه
برند الار درآنژه فرانسه متولد شده و ضدآفتابهای متنوع و خاصی داره . ضدآفتابهای با پوشش کرم پودر الارو علاوه بر حفاظت در برابر آفتاب پوشش و دوام بالایی داره و پوست را صاف و بی نقص می کنه.
با خرید هر محصولی از الارو ارسال کد شانزده رقمی روی لیبل اصالت آن را به 200089361 بفرستین و برنده سفر فرانسه و زادگاه الارو بشین . تا روز قرعه کشی که آبان ماه هست جعبه و لیبل اصالت را نزد خودتون نگه دارین