2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بیا طلا قسطی واست بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 33 پست

اگ فک میکنی قراره از نونت بزنی برا طلا اینکارو نکن 

ی بیمار روانی رو بستن ک خودکشی نکنه  تو اتاق بغلیی بیمار سرطانی داره برای زنده موندن التماس میکنه     زندگی همینه همین قدر مزخرف خدا یکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن دایی من همیشه قسطی میخره اما من خورد خورد اگه شوهرم اندازهی پلاک پول داشته باشه پلاک میخرم اگه اندازهی سرویس کامل همون قدر اما زن داییم چند بار با این روش کلی جلو افتاد چون طلا رو چکی ارزون خریدن تو ارزونیا تا چکا پاس شد کلی سود کردن

ببین اگر تحت فشاره و بخاطر حرفی که بهش زدی دوست داره بخره بنظرم یکم صبر کن مخصوصا الان طلا یکم رفت بالا دوباره

ولی اگر میبینی در توانش هست و خودش واقعا دوست داره بخر

یا کم کم جمع کن سکه یا ربع بخر بعد که چندتا شد برو عوض کن چیزی که دوست داری بخر

زن دایی من همیشه قسطی میخره اما من خورد خورد اگه شوهرم اندازهی پلاک پول داشته باشه پلاک میخرم اگه ان ...

قبلنا طلا قسطی خریدن خیلی سود میکرد اما الان خیلی گرون شده لامصب

خب ببین چقد پول دارین همون قدر بخر اندازهی یه پلاک کوچک 

مرسی عزیزم کلی گفتم وگرنه من خودم همسرم مغازه داره منظورم این ببود تو ارزونی خیدی ها از ما خرید کردن تا پولشو بدن طلا کلی کشید بالا

میخواد برات بخره تا دیگه منت نزاری و نگی من طلاهامو بخاطر تو فروختم😐

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میخواد برات بخره تا دیگه منت نزاری و نگی من طلاهامو بخاطر تو فروختم😐

اره دقیقا.واسه دیگه هی نگم میخوادبخره.البته خودش میگه دوس دارم واست بخرم.ولی میدونم واسه حرفای سنگینی که بهش میزنم میخاد بخره

اره دقیقا.واسه دیگه هی نگم میخوادبخره.البته خودش میگه دوس دارم واست بخرم.ولی میدونم واسه حرفای سنگین ...

خوب عزیز من یا برو بخر یا دیگه تیکه و متلک نپرون، گناه داره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

سلام به روی ماهتون

از اینکمپین الاروخبر دارین؟ در فرانسه آفتابی شوید

برند الار درآنژه فرانسه متولد شده و ضدآفتابهای متنوع و خاصی داره . ضدآفتابهای با پوشش کرم پودر الارو علاوه بر حفاظت در برابر آفتاب پوشش و دوام بالایی داره و پوست را صاف و بی نقص می کنه.

با خرید هر محصولی از الارو ارسال کد شانزده رقمی روی لیبل اصالت آن را به 200089361 بفرستین و برنده سفر فرانسه و زادگاه الارو بشین . تا روز قرعه کشی که آبان ماه هست جعبه و لیبل اصالت را نزد خودتون نگه دارین