2777
2789
عنوان

آقایون یکمی از حافظ شیرازی یاد بگیرین خب

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 63 پست

من نفهمیدم اخر زن ها چه موجوداتی هستند 

خودشون میرن با بقیه ولی نمی زارن شوهر حتی نگاه یه زن دیگه بکنه یا باهاش یع حرف دوستانه بزنه یا یه شوخی کوچیک بکنه 

من یک مرد هستم 
من نفهمیدم اخر زن ها چه موجوداتی هستند  خودشون میرن با بقیه ولی نمی زارن شوهر حتی نگاه یه زن د ...

میرن با بقیه یعنی چی؟ خانوما خیلی کمتر از آقایون خیانت میکنن 

من ب عنوان ی خانوم شوهرم ب کسی نگاه بکنه یا حرف بزنه یا حتی بخنده مشکلی ندارم و خداروشکر شوهرمم اهل این صحبتا نیس ولی زیاد دیدم مردایی ک همش دنبال تنوع هستن و خانومشون دلشونو میزنه و میرن سراغ  نفرات بعدی

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرن با بقیه یعنی چی؟ خانوما خیلی کمتر از آقایون خیانت میکنن  من ب عنوان ی خانوم شوهرم ب کسی ن ...

نه اخه داخل همین نی نی سایت هستند کسانی که میان از خیانت خودشون میگن    وهستند کسانی که میگن من مشکوکم به شوهرم بعد معلوم میشه که این شک ها همش الکیه وشوهرایشون ادم خوبی هستند 

من یک مرد هستم 
نه اخه داخل همین نی نی سایت هستند کسانی که میان از خیانت خودشون میگن    وهستند کسانی که می ...

بله اون خانومارو اینجا دیدم متاسفانه ولی اصلا قابل قیاس با تاپیکای خیانت شوهر نیس

منم با شک بی مورد مخالفم شوهر هم آدمه خب ممکنه چشمش ب کسی بیفته... الزاما ک فکر بدی تو سرش نیس

اتفاقا این گیرای بیخود ب نظرم طرف مقابلو چه مرد باشه چه زن فراری میکنه و مجبور ب پنهانکاری میشه

ولی خب خیلی از آقایونم واقعا مرزهای وقاحت رو پشت سر گذاشتن

لشکرشکن و جنگجو استعاره هس  و اینکه این تفکر نمیدونم از کجا اومده ک اون موقع همجنسگرا بودن من ...

نقدهایی که اساتید دانشگاه نوشتن بخونید 

اینا استعاره نیست می تونید از اساتیدی چون دکتر زرین کوب جویا بشید مسلمه که این مسایل سانسور میشه ولی درکتب مرجع در سطح دکتری ادبیات که افراد پختگی کامل رو کسب کردن قید میشه. 

عرفای ما هم که پیرو فلسفه یونان بودند مثل سقراط و بطلمیوس معتقد بودند زن عامل راندن آدمی از بهشت بوده پس زن مکاره و با مکرش و عشقش باعث جدایی مرد از خداست لذا برای رسیدن به خدا باید ار زن دوری جست و از اونجا که بدون تجربه عشق زمینی نمی توان به عشق خدایی رسید لذا به مرد عشق ورزی میکردند البته این عشق ورزی بدون سوء استفاده بندی بوده هیچ رابطه جسمانی با معشوق نداشتند بحث خیلی گسترده است باید عرفان یونان رو بخونی تا و البته اطلاعات فلسفی داشته باشی

آخی خوبه دیگه... حالا انتظار حافظ از شوهراتون نداشته باشین همین ک ازتون قدردانی میکنن یا ابراز محبت ...

نه بابا توقع خاصی ازش ندارم اصلا کلی هم هندونه زیر بغلش میذارم😂😂😂

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
بله اون خانومارو اینجا دیدم متاسفانه ولی اصلا قابل قیاس با تاپیکای خیانت شوهر نیس منم با شک بی مورد ...

اره اینکه مردها خیانت میکنن درسته ولی مردا با کی هستند با زنانی هستند که ان ها نیز خیانت می کنند به نظرم ۵۰۵۰ هست 

من یک مرد هستم 
نقدهایی که اساتید دانشگاه نوشتن بخونید  اینا استعاره نیست می تونید از اساتیدی چون دکتر زرین کو ...

آخه این که خیلی مسلمه عزیزم من رشتم ادبیات بوده لشکر خوبان یعنی ی گروه از زیبارویان 

لشکر شکن هم یعنی کسی ک در مواجهه با این لشکر خوبان ی کسی هست ک با اون این لشکر شکست خواهند خورد

خیلی واضحه معنی این شعر نمیدونم شما چرا استناد میکنی ...

و اینکه این نظریه در مورد همجنسگرایی بسیار جدیده من نمیگم اطلاعاتم خیلی بالاس ولی در این حد میدونم ک هر آنچه در مدح زیبایی و خوش قامتی و جسم زیبا گفتن فقط در مورد خانوم مصداق پیدا میکنه 

اره اینکه مردها خیانت میکنن درسته ولی مردا با کی هستند با زنانی هستند که ان ها نیز خیانت می کنند به ...

من ب اون خانوما کاری ندارم بله اون خانوما مقصرن ولی مردی ک متاهله چرا باید گول بخوره و همه هم بگن خب طبیعتشه و غریزیه؟

من این غریزی بودن رو قبول ندارم فقط حیوانه ک تنها از روی غریزه عمل میکنه 

من ب اون خانوما کاری ندارم بله اون خانوما مقصرن ولی مردی ک متاهله چرا باید گول بخوره و همه هم بگن خب ...

نه خوب ذات مرد تنوع طلبه  نمی بینی خدا هم میگه در بهشت حورهاییی درست چشم به شما میدهم نمیگه حوری میگه حوری هایی ینی کلا ذات مرد تنوع طلبه ولی زن نه زن تنوع طلب کم پیدا میشه چون زن احساساتی هست ونمی تونه با چند نفر همزمان باشه 

من یک مرد هستم 
نه خوب ذات مرد تنوع طلبه  نمی بینی خدا هم میگه در بهشت حورهاییی درست چشم به شما میدهم نمیگه حور ...

خانوما هم وقتی از رفتار و اخلاق بد ی مردی خسته بشن بخدا بدشون نمیاد تنوع داشته باشن... ولی خانوما خیلی متعهد هستن ب بچه ب شوهر و زندگی ک ساختن...

یعنی حوری فقط واسه آقایونه تو بهشت؟ ما خانوما کشک؟

یعنی هم اینجا باید تبعیض قائل بشن هم اونجا؟

آخه این که خیلی مسلمه عزیزم من رشتم ادبیات بوده لشکر خوبان یعنی ی گروه از زیبارویان  لشکر شکن ...

از حالا به بعد با این دید کتاب ها رو بخون

قایدتا زنان موی عذار ندارن موی عذار که می دونی. یعنی ته ریش شقیقه، ادبیات خوندین می دونید زلف برای آقایون هست گیسو برای بانوان، کلاه پردار در کل دنیا مخصوص آقایون بوده نقاشی ایرانی رو هم ببینید کلاه پردار فقط رو سر آقایون هست حالا چندتا شعر بخون تا متوجه شی کدوم درمدح آقایون هست و کدام در مدح بانوان 

واسه همین هست که اغلب عرفا ازدواج نکردند مثل ابن سینا، فارابی و عارفان یونانی. توی روایت های عبید زاکانی این خصلت کاملا روایت شده یا سعدی از عشق خواجه به غلام خیلی تو گلستان صحبت کرده اون زمان در کل دنیا عادی بوده مثل عادی بودن تماس تصویری در زمان ما 

نه خوب ذات مرد تنوع طلبه  نمی بینی خدا هم میگه در بهشت حورهاییی درست چشم به شما میدهم نمیگه حور ...

این چه حرفیه! با چه حرفایی تنوع طلبی بیمارگونه رو ترویج میدین

مگه آقایون دور از جون همه نرمال هایی که داریم میبینیم حیوانن ؟

خدا برای خانم ها هم گفته توی بهشت غلمان بهشتی هست "همون حوری با جنس مرد"  و نگفته غلام!

با این برداشت پس خانم ها هم باید تنوع طلب باشن و طبیعی باشه😐😐

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از حالا به بعد با این دید کتاب ها رو بخون قایدتا زنان موی عذار ندارن موی عذار که می دونی. یعنی ته ر ...

ترجیح میدم با این دید شعر نخونم چون حتما از همشون متنفر میشم

اینو از فرهنگ معین دیدم 

عذار

(عِ) [ ع . ] (اِ.) 1 - خط ریش . 2 - در فارسی به معنی رخسار، چهره . 3 - لگام اسب .

ی کلمه ممکنه چندین معنی داشته باشه

و اینم از لغتنامه دهخدا

زلف . [ زُ ] (اِ) موی سر. گیسو. (فرهنگ فارسی معین ). فارسیان زلف بالضم ، بمعنی موی چند که بر صدغ و گرد گوش روید و مخصوص محبوبان است استعمال کنند و این مجاز است از جهت سیاهی .

خانوما هم وقتی از رفتار و اخلاق بد ی مردی خسته بشن بخدا بدشون نمیاد تنوع داشته باشن... ولی خانوما خی ...

😂 فعلا که گفتنه حوری های درست چشم و زیبا با بوووووق برجسته فک نکنم اون تعلق به زن ها داشته باشه 😂

بعدم نه زن اگه بخدا تنوع طلب بشه با ذات خودش نیست چون ذات زن احساسی بودنه نه اینکه بره با یکی بخوابه این با اون فرق داره   ولی ما مردها هم خوشمان از زنانی میاید که در ازدواج تعهد داشته باشن و برای همینه که با ان ها ازدواج میکنیم 

من یک مرد هستم