2777
2789
عنوان

آقایون یکمی از حافظ شیرازی یاد بگیرین خب

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 63 پست
نه ب نظرم مردا اگه اینقدر حریص نباشن زنا هم ناامید میشن    

قدم اول اشتباهه بعد ما بیاییم قدم دوم ک اشتباهم هست درست کنیم تا اولیه درست بشه😂فک کنم فقط خودم فهمیدم چی گفتم😉

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوج هنر همسر من 😅  شاید غرور… یا شایددلمشغولی هاي روزمره …اجازه نمی دهد هر شب بگویم ...

آخی خوبه دیگه... حالا انتظار حافظ از شوهراتون نداشته باشین همین ک ازتون قدردانی میکنن یا ابراز محبت میکنن خوبه

انشااله همیشه خوشبخت باشین

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...

و هنرنمایی همسر من. 

با آمدنت ترسیم نگاه من چه زیبا شد 

ممنون ک آمدی ای یار😍 واسه اولین تولدم ک باهم بودیم از خودش نوشته بود رو کارت. 8سال پیش😂

زان روز حذر کن که ورق برگردد... 
ولی ای کاش خانم ها هم حافظ بشدن 

خانما نهایتا میتونن پروین اعتصامی بشن... حافظ ک مرده

ولی از شوخی گذشته خانوما خییل ب حمایت و محبت آقایون احتیاج دارن چیزی ک مردا اصلا بهش توجه نمیکنن 

واه رو سفید ننه

استاتر عزیز اشعاری که توش از لشکر صحبت میشه معشوقه اش مرد هست. هیچ زنی لشکر شکن و جنگجو  نبود در قرن هشتم، 

حافظ هم مثل خیلی از عرفای ایرانی و یونانی گرایش های همجسگرایانه داشته البته تا زمان قاجار داشتن معشوقه مرد مد بوده. از زمان پهلوی جرم تلقی میشه فقط معدودی از عرفای ما مثل سعدی مولانا عبیدزاکانی ملاصدرا و چند تن دیگر همجنسگرا نبودن

اگه خدا طبیعیت شون حریص نمی افرید اسلام بهشون اجازه ۴ تا زن گرفتن نمیداد....طبیعت شون  بده

ولی نمیشه گفت ب خاطر طبیعتشون حق دارن دنبال هر زنی ک عشوه گری کرد راه بیفتن خداوند ب همه آدما عقل و اختیار داده 

هیچ چیز بدون اختیار انجام نمیشه... مخصوصا برای مردی ک متاهل هست و تعهد داره

واه رو سفید ننه استاتر عزیز اشعاری که توش از لشکر صحبت میشه معشوقه اش مرد هست. هیچ زنی لشکر شکن و ج ...

لشکرشکن و جنگجو استعاره هس 

و اینکه این تفکر نمیدونم از کجا اومده ک اون موقع همجنسگرا بودن من ک هرچی کتاب در مورد زندگینامه شعرا خوندم همشون ازدواج کردن و زن داشتن 

ولی نمیشه گفت ب خاطر طبیعتشون حق دارن دنبال هر زنی ک عشوه گری کرد راه بیفتن خداوند ب همه آدما عقل و ...

بوه معلوم ک حق ندارن..منطورمه اگه کنترل هم بشن تو دلشون هنوز اون هوا هوس و دارن ...

الهم صل علی محمد و ال محمد
بوه معلوم ک حق ندارن..منطورمه اگه کنترل هم بشن تو دلشون هنوز اون هوا هوس و دارن ...

والا خانوما هم اگه شرم و حیا و تعهد ب زندگی نبود بدشون نمیومد تنوع داشته باشن ولی اکثرا پایبند ب زندگی و شوهرشون هستن

حتی خانومایی ک شوهر بد دارن و از نظر جنسی هم با شوهرشون مشکل دارن من دیدم بازم مقیدن