2777
2789
عنوان

آقایون یکمی از حافظ شیرازی یاد بگیرین خب

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 63 پست
این چه حرفیه! با چه حرفایی تنوع طلبی بیمارگونه رو ترویج میدین خدا برای خانم ها هم گفته توی بهشت غلم ...

والا... انگار خانوما اگه بخوان نمیتونن تنوع طلب باشن...

برایم وطن باش برایت شهید خواهم شد...
والا... انگار خانوما اگه بخوان نمیتونن تنوع طلب باشن...

همینو بگو انگار کمن زن هایی که با وجود شوهر دوست پسر دارن توی همین محل کار من پره! 

عادی جلوه دادن همه چیز رو دیده بودم ولی رسمیت دادن رو تا این حد ندیده بودم😐

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂 فعلا که گفتنه حوری های درست چشم و زیبا با بوووووق برجسته فک نکنم اون تعلق به زن ها داشته باشه 😂 ...

پس اینطوری ک شما میگی کلا خدا با خانوما ی دشمنی دیرینه داره کلا خوشی این دنیا و اون دنیا مختص شماس 

ولی من اینطوری فکر نمیکنم تنوع طلبی برای هر کسی از هر جنسی جالبه... این انسانیت و تعهده ک مانع خیانت میشه 

من خودم ی خانومم خیلی از خانوما وقتی خسته و درمانده میشن خیلی دوس دارن حداقل با ی نفر دیگه درددل کنن یا محبت بگیرن

ولی اکثر موارد خانوما مانع این میلشون میشن و همیشه سعی میکنن پایبند باشن . البته بسیاری از آقایونم همینطورن...اون دسته از آقایونی ک فکر نمیکنن تنوع طلبی در ذات ی مرده و نمیشه کاریش کرد

همینو بگو انگار کمن زن هایی که با وجود شوهر دوست پسر دارن توی همین محل کار من پره!   عادی ...

همیشه آدما برای کار بدشون ی توجیحی پیدا میکنن برای کمتر شدن عذاب وجدانشون 

این چه حرفیه! با چه حرفایی تنوع طلبی بیمارگونه رو ترویج میدین مگه آقایون دور از جون همه نرمال هایی ...

نه اون غلام معنی شوهر نمیده و خدا وند گفته که به شما حوری بهشتی و زنان دنیایی میدهم که زنان دنیایی زیباتر از حوری ها هستند      نه من که نگفتم مردها برن خیانت کنن گفتم مردها تنوع طلب هستند برای همین اسلام اجازه ۵ تا زن داعم و بقیه صیغه را داده 

من یک مرد هستم 
همیشه آدما برای کار بدشون ی توجیحی پیدا میکنن برای کمتر شدن عذاب وجدانشون

دقیقا یکی میگه شوهرم باهام حرف نمیزنه من نیاز به حرف زدن دارم میره خیانت میکنه

یکی میگه خانمم به نیاز های جنسی پاسخگو نیست میره خیانت میکنه 

یکی میگه شوهرم میل جنسی نداره خیانت میکنه

یکی میگه خانمم احترام نگه نمیداره و فحش میده و آرامش ندارم خیانت میکنه

خلاصه یه حرفی دارن که خودشون رو توجیه کنن و دلیل بتراشن عین آدم جدا شو برو هر غلطی میخوای بکن توجیه نداره که 

تنوع طلب 

هه مسخره ست

یکی که هیچ مشکلی با همسرش نداره بیماره که میره با یکی دیگه تنوع طلبی فعل عادی ای نیست که بشه به عنوان دلیل بهش نگاه کرد

عین این میمونه بگیم خانم ها خیلی به رفاه مالی علاقمندن پس عادیه که برن روسپی بشن تا پول خوب در بیارن

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پس اینطوری ک شما میگی کلا خدا با خانوما ی دشمنی دیرینه داره کلا خوشی این دنیا و اون دنیا مختص شماس&n ...

نه خدا دشمنی با زن نداره    خداوند گفته زن از مرداست و مردار خدا   ینی زن باید به مرد خوبی کنه و مرد هم برای خدا عبادت کنه چون اول ادم افریده شد بعد که تنها بود خداوند حوا رو از دنده ای او به جود اورد    من نگفتم مردها برن خیانت کنن من خودم هم از این مردها بدم میاد چون وقتی زنی پایبند به ازدواج باسه باید مرد هم باشه 

من یک مرد هستم 
دقیقا یکی میگه شوهرم باهام حرف نمیزنه من نیاز به حرف زدن دارم میره خیانت میکنه یکی میگه خانمم به نی ...

واقعا... من خودم خانومم و انسانم و انسان ممکنه خطا کنه ولی هیجوقت خانومایی ک با وجود شوهر و حتی بچه خیانت میکنن درک نکردم

چطور با خودشون کنار میان وقتی ب شوهرشون یا بچشون نگاه میکنن چطور خودشونو آروم میکنن؟

کلا خیانت بده     و مرد و زن خیانت کار از حیوانم پست ترن  ولی اگه در چهارچوب اخلاق با ...

زن دوم گرفتن اصلا نمیتونه چارچوب اخلاقی داشته باشه

کدوم خانومی حاضر میشه شوهرش زن دوم بگیره وقتی زن اول راضی نیس پس نمیتونه اخلاقی باشه

واقعا... من خودم خانومم و انسانم و انسانم ممکنه خطا کنه ولی هیجوقت خانومایی ک با وجود شوهر و حتی بچه ...

شما واقعا نمونه ای یک خانم خوب هستید و شوهر شما باید به شما افتخار کند چون زنان به شکل شما کم پیدا میشوند

من یک مرد هستم 
شما واقعا نمونه ای یک خانم خوب هستید و شوهر شما باید به شما افتخار کند چون زنان به شکل شما کم پیدا م ...

ممنونم ولی خانومایی ک همیشه ب شوهر و بچه ها و زندگیشون وفادارن خیلی زیادن

ب نظرم خانومایی ک خیانت میکنن خیلی کمتر از خانومای وفادار هستن... حداقل در اطراف من اینطوره

زن دوم گرفتن اصلا نمیتونه چارچوب اخلاقی داشته باشه کدوم خانومی حاضر میشه شوهرش زن دوم بگیره وقتی زن ...

نه اگه به دو نفر به صورت همزمان سود و منافع برسه چرا زن قبول نمی کند مگه نبودن کسانی که دوست داستند زن شاه هان شودند و در حرم صحرا شاه باشند    ولی امروزه دیدگاه بدی نسبت به زن دوم شده واین دیگاه باعث میشه که زن ها قبول نکنند

من یک مرد هستم 
نه اگه به دو نفر به صورت همزمان سود و منافع برسه چرا زن قبول نمی کند مگه نبودن کسانی که دوست داستند ...

زمان شاهان و اون فرهنگ قدیمی رو با الان مقایسه نکنید... اون موقع این مسئله خیلی عادی بوده الان اگه مرد بهترین امکانات رو هم بتونه فراهم کنه زن اول راضی نمیشه زن دیگه ای تو زندگیش وارد بشه... شما از بعد مادی دارین این مسئله رو بیان میکنین

خانوم ها همونطوری ک خودتونم گفتین خیلی احساساتی هستن حاضر نمیشن زن دیگه ای بیاد و رقیب احساسی واسشون باشه...

ی زن وقتی عاشقانه شوهرشو دوس داشته باشه حاضر نیس اونو با زن دیگه ای تقسیم کنه 

ممنونم ولی خانومایی ک همیشه ب شوهر و بچه ها و زندگیشون وفادارن خیلی زیادن ب نظرم خانومایی ک خیانت م ...

منم  با حرف شما موافقم کم هستند ولی درحال زیاد شدن هستند همین جا ببین زن هایی میایند و  اب وتاب از خیانت خودشون میگن و کاربرهایی هستند  که اون رو لایک میکنن    کلا به نظرم دخترهای دهه ۶۰ بهتر از دهه های بعدی به خانواده پایبند باشن

من یک مرد هستم