2777
2789
عنوان

برادرشوهر خیلی آشغاله

1209 بازدید | 78 پست

میشه راهنماییم کنید 

سه تا برادرشوهر دارم 

شوهرم با یکیشون خیلی صمیمیه 

امشب با پسرم سه تایی رفته بودن بیرون 

(من سر یه موضوعاتی مثل تبعیض ودخالت و دو به هم زنی رابطم رو با خانواده شوهرم سرد کردم حالا هر دفعه این برادرشورم با شوهرم با همن پشت سرم حرف میزنه البته ناگفته نماند یه بار که بهم بی احترامی کرده بود و شوهرم از دست اعتراضات من خسته شده بود زنگ زد بهش گوشی رو داد به من ..... )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درباره چي نظر بديم خب چيزي نگفتي ك فعلا

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)
بیاید نظر بدید  بقیه اش رو بزارم نوشتم از قبل

تهدید میکنی؟نطر ندیم نمیذاری؟فازت چیه؟؟دنبال بازدیدی

خدایا کمتر‌‌‌‌‌‌‌‌ خلق ‌‌‌‌‌‌‌میکردی ولی با کیفیت تر       وقتی جواب ریپلیتو نمیدم...یعنی به تو چه اخه فضول بی فهم...قاشق نشستگان بسیارند  

هر چی تونستم بهش گفتم حسابی سرش دادو بیداد کردم شوهرمم بهش گفت حسین به زنم احترام نمیزاری و اینو همه میدونن و ....

ولی بعد اون خیلی بهتر شده و از شوهرم ناراحت شد و همون پشت تلفن اعتراض کرد منو به زنت میفروشی....

کلا این برادرشوهرم حامی امور مادر و خواهراشه

حالا پسرم اومده بهم میگه امشب عمو فک کرد من حواسم نیس ولی شنیدم داشت پیش بابا میگفت زنت خیلی بده و فلان برا ما و...

شوهرمم مثل اینکه هیچ عکس العملی نشون نداده