خیارشور سرکه ای من
16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.
خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.
سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید
مانترا
ببين گلم خيلي راحته. خيار سير فلفلِ از وسط دو نيم شده لازم داري. با كمي برگ كرفس، كمي شويد و كمي هم ترخون.سبزيجاتت رو هم ريز ريز نكن. از ساقه نصف كن كه فقط عطر و طعم بده به موادت
نسبت آب به نمك هم ١٨ بع ١ باشه
هر پيمانه اي انتخاب ميكني ١٨ تا ازش آب بريز يك پيمانه هم نمك. نصف هم سركه سفيد
موادت و دستت يا چاقوت چرب نباشه اصلا چون کپک میزنه ميريزي تو ظرف. درش و محكم ميكني ميذاري رو كانتر اشپزخونه تا ٣ روز حدودا. يا تا وقتي كه رنك خيارهات كمي عوض بشه.
آب جوشیده هم لازم نیست من هربار آب جوشیده ریختم خراب شده. خیارشورای من حرف نداره هر وقت خیار ریز به تورم بخوره حتما یه شیشه کوچولو خیارشور میزارم