2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیار رو بشور و خشکش کن کامل،بریزش تو آب جوشیده و نمک یکم سرکه چند حبه سیر و یکم ترخون بریز و تامام

من امروز خیارشور درست کردم خیارا رو خشک نکردم خراب میشه:؟؟

انشالله همه جوونا خوشبخت بشن امین

خیارشور سرکه ای من

16پیمانه اب (اب شیرنه اب جوشیده)2پیمانه سرکه سفیدویک پیمانه نمک(پیمانه هرچی بودفرقی نداره مال من استکان فرانسوی.

خیارهابعدشستیدوخشک شد باخلال دندون وسطش سوراخ کنیدکه خلال ازطرف دیگه بیرون بیادبخاطرخیارها پوک نشه.

سیروهویج وفلفل دلمه چوب پونه وشویدوبرگ انگورو..نصف استکان ابلیموعالیمیشه. یک روزدربش بازباشه سرش خالیشددوباره سرکه بریزیدپلاستیک بزاریدوببندید



مانترا

ببين گلم خيلي راحته. خيار سير فلفلِ از وسط دو نيم شده لازم داري. با كمي برگ كرفس، كمي شويد و كمي هم ترخون.سبزيجاتت رو هم ريز ريز نكن. از ساقه نصف كن كه فقط عطر و طعم بده به موادت


نسبت آب به نمك هم ١٨ بع ١ باشه


هر پيمانه اي انتخاب ميكني ١٨ تا ازش آب بريز يك پيمانه هم نمك. نصف هم سركه سفيد




موادت و دستت يا چاقوت چرب نباشه اصلا چون کپک میزنه ميريزي تو ظرف. درش و محكم ميكني ميذاري رو كانتر اشپزخونه تا ٣ روز حدودا. يا تا وقتي كه رنك خيارهات كمي عوض بشه.




آب جوشیده هم لازم نیست من هربار آب جوشیده ریختم خراب شده. خیارشورای من حرف نداره هر وقت خیار ریز به تورم بخوره حتما یه شیشه کوچولو خیارشور میزارم


اول از همه آب مورد نظر رو میذاری بجوشع بعد سرد بشه یعنی اب جوشیده سرد شده

دوم خیارهارو میشوری پهن میکنی رو پارچه تا آبش خشک بشه بعد با ی سوزن روی هر خیار سه تا سوزن میزنی ک ازون ورش در بیاد برای اینکه داخل خیار پوک نشه

سوم.ب سیر تازه .سبزی ترخون.فلفل تند.نمک و سرکه نیاز داری

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز