2777
2789
عنوان

باشوهرم دیشب بحثمون شد بهم گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 55 پست

[QUOTE=100769260]وقتی گفت نمیخوامت منم گفتم فک کردی من خیلی میخوامت؟منم دیگه دوستت ندارم😞😞😞 ولی من الکی گفتم😣[/QUOTEکارخوبی کردی

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😞😞😞😞😞فقط میدونم ک داغونم.دیشب رفتم رو پشت بوم.ولی جرعت خودکشیم ندارم.خیلی بدبختم

عزیزم. این چه کاریه آخه. چیزی نیست که. قوی باش. اصلا این قوی بودن و بیخیال بودن بیشتر حرص مردا رو در میاره. 

بابای من با این که خیلی رابطه خوبی با مامانم داره خدا رو شکر، ولی مثلا چن روز پیش تو بحثاشون یه چیزایی به مامانم میگه من آتیش میگیرم ولی برا مامانم مهم نیست چون میدونه از ته دلش نمیگه.

من همیشه بهش میگم ازت بدم میاد اخه با خواهر زادم بحثمون میشه یه بار بهش گفتم ازت بدم میاد ولی این بد ...

ولی اون همیشه نمیگه این حرفو

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
ینی میخواستم حل بشه.اخرش یکی باید کوتاه بیاد دیگه؟اشتباه بوده یعنی؟

نمیدونم چی بگم هر زندگیه متفاوته من بشخصه حتی غذام صداش نمیکنم بخوره خودش میاد تشکرم میکنه ..چون میدونم پاشم دورش بچرخم هوابرش میداره جذبشو بیشتر میکنه

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
عزیزم. این چه کاریه آخه. چیزی نیست که. قوی باش. اصلا این قوی بودن و بیخیال بودن بیشتر حرص مردا رو در ...

من خیلی زندگیه سختی داشتم.دوران عقد به شدت بدی داشتم.دیگه این زندگی با کوچیگترین مشکلش برام غیر قابل تحمله

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
نمیدونم چی بگم هر زندگیه متفاوته من بشخصه حتی غذام صداش نمیکنم بخوره خودش میاد تشکرم میکنه ..چون مید ...

امشب همین کارو میکنم.شاید جواب بده.اصلا غذا درست نمیکنم.

همونننننننن...... دیگه پانختی رسمش برداشته شده

بخدا دیگه خستم کرده.یک ساله گذشته هنوززز میگه

امشب همین کارو میکنم.شاید جواب بده.اصلا غذا درست نمیکنم.

زندگی خودتو با من یا دیگران مقایسه نکن ببین چی جواب میده و تاثیر داره روش ..شوهرمن تحمل قهرو..نداره اصن قهرنمیکنه ولی بخوام لی لی به لالاش بزارم جذبه میگیره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
زندگی خودتو با من یا دیگران مقایسه نکن ببین چی جواب میده و تاثیر داره روش ..شوهرمن تحمل قهرو..نداره ...

ولی شوهرمن تا صدسالم ک من طرفش نرم اون نمیاد

ولی شوهرمن تا صدسالم ک من طرفش نرم اون نمیاد

پس سخترش نکن...اشتی کن بعد تو خلوتتون حرفاتوبزن