2777
2789
عنوان

باشوهرم دیشب بحثمون شد بهم گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 55 پست

خواهش میکنم ازت با بچه دار شدن نخوای زندگیتو درست کنی چون بد تر میشه و دست و بال خودتو میبندی و یه بچرم نابود میکنه اگه یکسال اول زندگی باهاش به تفاهم نرسی سالهای بعدم نمیرسی اینطور ک پیداس خودخواهی و جسارت زیادی داره ک این قابل حضم نیست اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم ازت با بچه دار شدن نخوای زندگیتو درست کنی چون بد تر میشه و دست و بال خودتو میبندی و یه ب ...

دقیقا

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
اینجور ادما صد سالم بگذره بازم میگن چون دنبال بهانن برای سرکوفت

بخدا بابام جهیزیه ی خیلی خوبی بهم دادهمه چی دارم مادرشوهرم اینا خیلی خوبن وقتیم دیدن گفتن خیلی زحمت کشیدین دستتون دردنکنه عالیه.ولی شوهرم....ازصد تا ادم شوهربدتره.

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
بخدا بابام جهیزیه ی خیلی خوبی بهم دادهمه چی دارم مادرشوهرم اینا خیلی خوبن وقتیم دیدن گفتن خیلی زحمت ...

از نظرمن فقط با یه مشاور حرفه ای صحبت کن واینکه تا ۵ سال اول اصلا بچه دار نشو شرایطو بسنج اگر دیدی قدر نشناسه بیا بیرون از زندگیش شاید دید نمیمونی سرش ب سنگ بخوره ولی باز بچه نیار نذار پاگیرت کنه اگرم نه عوض نشد تموم کن اگر قرار ۵ سال دیگ ادم عمر کنه چ بهتر ک با ارامش زندگی کنه نه تو جهنم عزیزم اینا تجربیات کوچیک منه انشالله ک بهترین تصمیمو بگیری🙇

از نظرمن فقط با یه مشاور حرفه ای صحبت کن واینکه تا ۵ سال اول اصلا بچه دار نشو شرایطو بسنج اگر دیدی ق ...

ممنون دوست خوبم.حتما بامشاور صحبت میکنم.لطف کردی وقت گذاشتی جواب دادی.خدا ازت راضی باشه منم بیست سالمه و کم تجربه ام و تازه اول راه....

پس یه ساله عروسی کردی وحساسی

اینجا‌آدم یه چیزایی از‌مردا میشنوه این حرف الکی شوهرت وسط عصبانیت هیچی نیس

چطوریه آقات؟اخلاق کار همه‌چی

فقط 1 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم