2777
2789
عنوان

باشوهرم دیشب بحثمون شد بهم گفت دیگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 55 پست
ببین سعی کن خودت زندگی رو براش شیرین کنی همه زندگی ها مشکل داره ولی مهم خود زنها هستن که زندگی رو چه ...

چیکارباید بکنم؟من ک واسش ناهار درست کردم اوردم صداش کردم بخوره غذارو تزیین کردم.این همه قدم برداشتم با اینکه همشم تقصیرمن نبوده.اما حتی بابت غذاتشکرم نکرد

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔
قبل ازینکه با مشاور یا وکیل حرف بزنی تذک نکن خونه رو.برا ادامه طلاق ممکنه دچار مشکل بشی.وکیلت توضیح ...

اهان اره فهمیدم مرسی

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تو دعوا به شوهرم میگم ولی عاشقشم تو دعوا همه حرفی زده میشه که البته اشتباه .ولش کن تو فکرش نرو ب ...

اره خودم میدونم.خیلی بدمیشه.خصوصا اینکه داداشم مجرده و باشوهرمم قهره.خون به پا میشه

چیکارباید بکنم؟من ک واسش ناهار درست کردم اوردم صداش کردم بخوره غذارو تزیین کردم.این همه قدم برداشتم ...

وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن باید صبوری کنی باید سعی کنی باهاش رفیق بشی باید سعی کنی بهش محبت کنی خیلی زیاد حتی اگه برات جبران نکنه ولی تو از محبتت چه کلامی چه رفتاری کم نکن

اره خودم میدونم.خیلی بدمیشه.خصوصا اینکه داداشم مجرده و باشوهرمم قهره.خون به پا میشه

آره پس الکی نرو برگشت خیلی دوستانه ازش بپرس چرا اون حرفو زده شوهرمنم ازم قول گرفت دیگه بهش نگم ازت متنفرم منم دیگه نگفتم چون این حرف دلسردی میاره

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن باید صبوری کنی باید سعی کنی باهاش رفیق بشی باید سعی کنی بهش محبت کنی خیلی ...

گلم این ک میگی خیلی سخته هاااااا.پس من چی؟چقدخورد بشم؟غرورم چی

آره پس الکی نرو برگشت خیلی دوستانه ازش بپرس چرا اون حرفو زده شوهرمنم ازم قول گرفت دیگه بهش نگم ازت م ...

واقعا هم دلسردی میاره.من دیگه دلم نمیخواد پیشش باشم.حتی وقتی توسالنه نمیرم بیرون از اتاق.دوس ندارم ببینمش

یک ساله عروسی کردم نزدیک عروسی دعوا شد بین خانوادم و شوهرم.بابامم با اینکه جهیزیه خوبی داد ولی پاتخت ...

مگه پاتختی داره داماد؟😐

راضیم به هرچی اتفاق افتاد ,اگر خوب بود زندگیمو قشنگ کرد ;) اگر بد بود منو ساخت    
توام میگفتی ب کیونم

وقتی گفت نمیخوامت منم گفتم فک کردی من خیلی میخوامت؟منم دیگه دوستت ندارم😞😞😞

ولی من الکی گفتم😣

واقعا هم دلسردی میاره.من دیگه دلم نمیخواد پیشش باشم.حتی وقتی توسالنه نمیرم بیرون از اتاق.دوس ندارم ب ...

بهت گفته نمیخوامت پاشدی براش غذا تزئین کردی خوشگلم اخه وقتی خودت ارزش خودتو نمیدونی اونم پاشو درازتر از گلیمش میکنه تا خودت نخوای کسی ارزشتو بالانمیبره 

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
گلم این ک میگی خیلی سخته هاااااا.پس من چی؟چقدخورد بشم؟غرورم چی

اره سخته خیلی هم سخته اما تنها راه نگه داشتن زندگی همینه اگه واقعا نمیتونی و شرایط داری که جدا بشی جدا شو اما وارد هر زندگی بشی همینه کم و زیاد داره ولی تهش همین میشه

منم تو دعوا به شوهرم میگم ولی عاشقشم تو دعوا همه حرفی زده میشه که البته اشتباه .ولش کن تو فکرش نرو ب ...

من همیشه بهش میگم ازت بدم میاد اخه با خواهر زادم بحثمون میشه یه بار بهش گفتم ازت بدم میاد ولی این بدم میاد به معنی عاشقتمه😐از اون موقع ک شوهرم این و شنید میگم بدم میاد ولی واقعا منظورم دوس داشتنه

دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿  
بهت گفته نمیخوامت پاشدی براش غذا تزئین کردی خوشگلم اخه وقتی خودت ارزش خودتو نمیدونی اونم پاشو درازتر ...

ینی میخواستم حل بشه.اخرش یکی باید کوتاه بیاد دیگه؟اشتباه بوده یعنی؟