چیکارباید بکنم؟من ک واسش ناهار درست کردم اوردم صداش کردم بخوره غذارو تزیین کردم.این همه قدم برداشتم ...
وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن باید صبوری کنی باید سعی کنی باهاش رفیق بشی باید سعی کنی بهش محبت کنی خیلی زیاد حتی اگه برات جبران نکنه ولی تو از محبتت چه کلامی چه رفتاری کم نکن
اره خودم میدونم.خیلی بدمیشه.خصوصا اینکه داداشم مجرده و باشوهرمم قهره.خون به پا میشه
آره پس الکی نرو برگشت خیلی دوستانه ازش بپرس چرا اون حرفو زده شوهرمنم ازم قول گرفت دیگه بهش نگم ازت متنفرم منم دیگه نگفتم چون این حرف دلسردی میاره
فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
گلم این ک میگی خیلی سخته هاااااا.پس من چی؟چقدخورد بشم؟غرورم چی
اره سخته خیلی هم سخته اما تنها راه نگه داشتن زندگی همینه اگه واقعا نمیتونی و شرایط داری که جدا بشی جدا شو اما وارد هر زندگی بشی همینه کم و زیاد داره ولی تهش همین میشه
منم تو دعوا به شوهرم میگم ولی عاشقشم تو دعوا همه حرفی زده میشه که البته اشتباه .ولش کن تو فکرش نرو ب ...
من همیشه بهش میگم ازت بدم میاد اخه با خواهر زادم بحثمون میشه یه بار بهش گفتم ازت بدم میاد ولی این بدم میاد به معنی عاشقتمه😐از اون موقع ک شوهرم این و شنید میگم بدم میاد ولی واقعا منظورم دوس داشتنه
دانی که چرا راز نهان با تو نگویم؟؟؟طوطی صفتی طاقت اسرار نداری¿¿¿¿¿