2777
2789

بچه‌ها اینکه میگن داروسازی به حدی اشباع شده که خیلی از فارغ التحصیل های این رشته بیکار میمونن و شیفت براشون پیدا نمیشه درسته؟

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

من شنیده رشته های پزشکی و دندان هم دارن به این وضعیت دچار میشن.البته اکثرا تو کلان شهرا اینطوری شده ولی تو شهرستانا شاید فعلا اینطوری نباشه

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖

شما الان پزشکای عمومی رو ببین حقوقاشون واقعا درحد ۳ تومن هم هست و ناراضین

تومطب خیلیاشون پرنده پر نمیزنه .حتی دگتر منتخصص هم دیدم مطبش خالی باشه.اینو مطمئن نیستم ولی شنیدم که جدیدا اجازه مطب نمیدن اینقدر که زیاد شدن دکترا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی کسی اینجا داروساز یا دانشجوی داروسازی نیست؟😶😕

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
شما از هر کس دوست دارید درباره کار ک رشتش بپرسید همینو میگن حتی اگه فقط خودش اون رشته رو خونده باش ...

چرا؟

نمیدونم واقعا انگار به صورت یه فرهنگ دراومده همه مینالن در صورتی که وضعشون خوب و روز به روز بهتر ...

اوهوم شاید همینطور باشه که شما میگین 

شما الان پزشکای عمومی رو ببین حقوقاشون واقعا درحد ۳ تومن هم هست و ناراضین تومطب خیلیاشون پرنده پر ن ...

پزشکی حداقل تا 20 سال اینده اشباع نمیشه پسر عمو من عمومیه حدودا 12 تمن در ماه درامد داذه اون متخصص هایی که مزبشون خالیه فقط درامدشون مطب نیست بیماذستان میذن یا دانشیار دانشگاه هستن

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید
پزشکی حداقل تا 20 سال اینده اشباع نمیشه پسر عمو من عمومیه حدودا 12 تمن در ماه درامد داذه اون متخصص ه ...

من با پزشکای زیادی مشورت کردم. هیچ کدومشون حتی نشنیدم یه بار عدد گنده ای مثل ۱۲ رو بیارن.منظورم پزشکای عمومی هست.اکثرا هم میخوان برن از ایران پسرعموی شما چه جوری ۱۲ میلیون درمیاره؟

عزیزم میتونی یه سر به مطبای شهرتون بزنید متوجه وجود تعداد زیادی پزشک میشید که بعصیاشون مطباشون فقط مگس هست.

من با پزشکای زیادی مشورت کردم. هیچ کدومشون حتی نشنیدم یه بار عدد گنده ای مثل ۱۲ رو بیارن.منظورم پزشک ...

پسرعموتون مطب دارن؟ مرکز استان کار میکنن یا روستاهای دورافتاده؟

من با پزشکای زیادی مشورت کردم. هیچ کدومشون حتی نشنیدم یه بار عدد گنده ای مثل ۱۲ رو بیارن.منظورم پزشک ...

مطمن باش در این زمینه اطلاعاتم از شما قوی تره چون تازه انتخاب رشته کردم 

پسرعموتون مطب دارن؟ مرکز استان کار میکنن یا روستاهای دورافتاده؟

نه پزشک عمومی جدیدا اصلا اجازه مطب نداره توی بیمارستان و کلینیک ترک اعتیاد کار میکنه