2777
2789
عنوان

بخشش آدمهای بی لیاقت درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 50 پست

تو هم بگذری خدا نمی گذره. 

من به هیچ عنوان برادرشوهرم و زن و بچه اش رو نمی بخشم و واگذارشون کردم به خدا. اتفاقا همین امروز که عرفه بود شکایتشون رو به خدا کردم و سپردمشون دست خدا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم بگذری خدا نمی گذره.  من به هیچ عنوان برادرشوهرم و زن و بچه اش رو نمی بخشم و واگذارشون کر ...

منم گفتم به شوهرم امشب تا بدهیمون رو ندن

برا هر نونی که میخورن من راضی نیستم...

اسی من جات بو م اینا ک اینقدر پرووین میرفتم با حکم جلب ماشینو از زیر پاش میکشیدم مگه ب اسم شوهرت نیست ؟؟ میفروختم پول اندازه طلاهام میبردم بقیشم میدادم خواهر شوهرام

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
سند ماشینش به اسم شوهرمه شوهرم امشب برد پرت کرد سمتش

وقتی سند به اسمتونه چندتا قسطم دادید اونم نمک نشناسه چرا سندو رفتید دادید؟؟

تو خودت دوست داری بهت ظلم کنن؟؟ مگه شما گشنه بودید اون و خانمش دنبال عشق و حال بودن به فکر شما و ابروی شوهر شما بودن ک شما الان بقکری؟؟

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید