2777
2789
عنوان

بخشش آدمهای بی لیاقت درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 50 پست
گفتم من کلا قید اینا رو زدم... اگه پدر شوهرم بزاره

ببخشیدا ولی زندگی شما به پدر شوهرتون ربط نداره روابط ه. کس به خودش مربوطه تا زمانیکه خودتون اجازه ندین کسی نمیتونه تو زندگطتون دخالت کنه من که به هیچکس اجازه دخالت نمیدم تو زندگیم و فقط با شوهرم تصمیم میگیریم چکار کنیم 

وقتی سند به اسمتونه چندتا قسطم دادید اونم نمک نشناسه چرا سندو رفتید دادید؟؟ تو خودت دوست داری بهت ظ ...

عزیزم دو سال شوهرم تلاش کرد نه تنها هزار تومن ندادن مثل طلبکارا هم حرف زدند...

شوهرمم برد پرت کرد

من گفتم بگه راضی نیستیم

ولی هیچی نگفته بود

البته پدر شوهرم ازم معذرت خواهی کردا

یه بار دستامو بوس کرد

گفت برا صبرت و حمایتت از پسرمون ازت ممنونم

و از طرف پسر بیشرفم ازت معذرت میخوام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخشیدن برای کسی هست که تقاصای بخشش کنه دراین مورد میتونی برادرشوهرت وهمسرش رو نادیده بگیری

کلا از دنیام پاکشون کردم نه این که اسمشون بیاد

شماره هاشون رو پاک کردم

همه جا انفالوشون کردم

اشتباه کرده باید ماشینو میفروخت قرضش رو مبگرفت

اونو من خودم نزاشتم اون موقع ماشینش 30 میلیون ضرر میکرد

منم گفتم داداشه راضی به ضررش نباش

فک نمیکردم انقدر حروم لقمه باشه

عزیزم دو سال شوهرم تلاش کرد نه تنها هزار تومن ندادن مثل طلبکارا هم حرف زدند... شوهرمم برد پرت کرد ...

وقتی سند بنامشه با حکم جلب میتونستین از زیر پاش بکشینش بیرون اصلا قانونا مال شماس اگه بخواد بفروشه به امضای شما احتیاج داره اصلا فروش پیشکش جرثقیل ببرش پارکینگ بخواد از پارکینگ بیارش بیرون باید مالک باشه و مالک هم شوهر شماس اصلا احتیاج ب تلاش خاصی نداشت

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
عزیزم دو سال شوهرم تلاش کرد نه تنها هزار تومن ندادن مثل طلبکارا هم حرف زدند... شوهرمم برد پرت کرد ...

چه پدرشوهر باانصافی .والاه اگه برامابود میگفت میخواستید ندید.من اینقدر ازاین پدرشوهر باانصاف دور برم ندیدم وقتی میشنوم میگم مگه میشه .خوبه شوهروپدرشوهرت قدرت میدونن .حالا ما دقبقا این اتفاق نیفتاده ولی جور دیگه ای من فداکاری کردم وحمایت ولی کسب نه قدرشناسی کرده نه اظهار محبت 

همین کافیه برای ارامشتون    

باور کن انقدر اون سال حالم بد بود...

کلا خرج خونمون 100 تومن بود 

هم قبض آب و برق

هم رفت و آمد شوهرم به سرکار

هم خرج خونمون....

اون وقت اینستا رو باز میکردم

طرف برا دخترش طوطی خریده بود

یا کلاس نقاشی ماهی 200 تومنیش بود

یا میدیدم زنش با خواهراش تو کافی شاپا عکس انداختن...

خیلی اذیت شدم...

چه پدرشوهر باانصافی .والاه اگه برامابود میگفت میخواستید ندید.من اینقدر ازاین پدرشوهر باانصاف دور برم ...

البته بگم پدر شوهرم هنوز ساپورتش میکنه ها

و نمیزاره کسی بهش بگه بالا چشمش ابروه

مادر شوهرمم که اونو میپرسته

میگه شمر هم باشه پسر بزرگ منه

باید بهش احترام بزارید

در این حد که عید به من گفت باید بری خوتش عید دیدنی

که هم شوهرم مخالفت کرد هم زد باردار شدم هیچ جا نرفتم..

البته بگم پدر شوهرم هنوز ساپورتش میکنه ها و نمیزاره کسی بهش بگه بالا چشمش ابروه مادر شوهرمم که اون ...

همین که شوهرت خوبه وقدرمیدونه والان روزگارتون خوبه بهترین دلخوشی برات .کاش کسی قدرمنو میدونست حالا بخشش اون طرف خودت میدونی ومیتونی واگذارکنی بخدا ولی من اگه حمایت وقدرشناسی همسرم داشتم همه روفراموش میکردم 

همین که شوهرت خوبه وقدرمیدونه والان روزگارتون خوبه بهترین دلخوشی برات .کاش کسی قدرمنو میدونست حالا ب ...

اخه عزیزم شوهرم یک سال کامل از پس اندازم خورد

درسته الان کم کم داره بر میگردونه

اما خوب واسش خیلی سخت بود تازه عروس شش ماهه ببره طلاهاشو بفروشه بده داداش بی غیرتش...