2777
2789
عنوان

بخشش آدمهای بی لیاقت درسته؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 50 پست

درسته ولی همه اینطور نیستن .اگه پس انداز یه سال تو رفته هرچند میگی کم کم داره برمیگردونه درسته برا برادرشوهرت بوده اونم قدر نشناسی کرده ولی خوب همسرت داره حمایتت میکنه ومیگه اونها باید بیان.  اگه طلاهات رفته .منم یه سال بودعروسی کردم طلاهای دختریم قاطی طلاهای عروسیم رفت برا خرید یه اپارتمان بعد هم ۲۰ ساله حقوقم کلا خرج خونه شده وهیچ پس اندازی ندارم وهیچی ندارم نه خونه نه ماشین نه پس انداز اگه حرفی هم باشه میگه خوب برا خانواده وخونه خرج شده همه اینکار میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه از خودتون نبوده عزیزم؟

چی بگم .شما فکرمیکنی تو قضییه خودتون اشتباه کردی ?ادم وقتی عاشق شوهر وزندگیشه به درست وغلط کارش فکرنمیکنه فقط اون طرف مقابله که ادم درک کنه وقدرشو بدونه .حالا طرف شما قدرشناس بوده فهمیده وطرف من قدرندونسته وگذاشته به حساب وظیفه 

چی بگم .شما فکرمیکنی تو قضییه خودتون اشتباه کردی ?ادم وقتی عاشق شوهر وزندگیشه به درست وغلط کارش فکرن ...

من همون اول بهت گفتم پولم و طلاهامو بهت قرض میدم

الان پول بدهیامو داده فقط پول طلاهام مونده

یعنی هم کنارش بودم

هم نزاشتم حس کنه وظیفمه

خوب شما یا عاقل بودید یا بلد بودید من نبودم زیادی عاشق بودم بهرحال طرفتون اینو فهمیده خیلی خوبه میگفتم که همین خوبه لااقل این دلخوشی دارید وزودتر میتونید فراموش کنیدحالا بخشیدنش خودت میدونی شاید اینو هم بتونی .ولی برامن فراموش کردن وبخشیدن خیلی سختتره 

خوب شما یا عاقل بودید یا بلد بودید من نبودم زیادی عاشق بودم بهرحال طرفتون اینو فهمیده خیلی خوبه میگف ...

شما هم میتونید کم کم اوضاع رو درست کنید هیچ وقت دیر نیست...