2777
2789

علته سقطا؟؟؟ 

هفته ی سقطا؟؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

اگه تهران هستی برو مرکز این سینا.کلینیک سقط مکرر.احتمالا مشکل ایمنی وژنتیک داری

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تهران هستی برو مرکز این سینا.کلینیک سقط مکرر.احتمالا مشکل ایمنی وژنتیک داری

تحت درمان ابن سینام گفتن علت سقطات معلوم نیس فقط بشدت کلسیم وویتامین بدنم پایینه

علتشون معلوم نشده ۳تازیر۳ماه یکیم ۲۲هفته دهانه رحمم بازشد

خب دهانه رحم که چارش سرکلاژه 

ولی بنظرم اشکال اصلی اسپرمه ضعیفه شوهرته ، بجای درمان گیاهی برو‌پیشه یکی از اینا 

رضا نصر 

سهیلا عارفی 

یا فاطمه قلمبر 

شک‌نکن پشیمون نمی شی

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

عزیزم لطفا قبل بارداری دلیلشو .....احتمالا نارسایی دهانه رحم هم داری باید سرگلاژ کنی.قبل18هفته بدوزن دهانه رو

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  
خب دهانه رحم که چارش سرکلاژه  ولی بنظرم اشکال اصلی اسپرمه ضعیفه شوهرته ، بجای درمان گیاهی برو‌ ...

سهیلاعارفی توی مرکزهست یبارازش نوبت خواستم ندادن گفتن برای سقطهای مکررنیست ولی اینبارحتماازش وقت میگیرم

تحت درمان ابن سینام گفتن علت سقطات معلوم نیس فقط بشدت کلسیم وویتامین بدنم پایینه

آزمایش ژنتیک‌وایمنی هم خوب بود؟ اگه جوابی ندادند...برو دکتر نصر

سهیلاعارفی توی مرکزهست یبارازش نوبت خواستم ندادن گفتن برای سقطهای مکررنیست ولی اینبارحتماازش وقت میگ ...

بگیر حتما

خیابان.ولیعصر.گاندی...بزن نت

شوهرم ازمایش ژنتیک اسپرم داده اینبابابدبختی رفتیم کلینیک آقانرفته آزمایششوبگیره نشون دکتربد😠میگه زده کامپیوترنگاکرده ولی من باورنمیکنم دکترم این ماه گفته جلوگیری نکن ولی میترسم میخام برم پیش یه دکترددکتر دیگه آزمایشامونشون بدم