2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون ازدیشب توماشین که اون همه توهین کرد توماشین بچه توبغلم بود پاش میخوردبه دنده میگفت توغولی یامولی و....گفت پای بچه روبگیربهش گفتم اینجوری حرف نزن بامن گفتم لال شومثلاچه علطی میخای بکنی دلم یه زندگی شیک میخاست نه اینجوری ن توهین نه فوش

امروزم خونه مادرم بودیم مامان داشت طرف میشست من داشتم بدای تولودخترم ژله درست میکردم ببرم خونه مادرشوهرم میخایم تولدبگیریم دخترم پیش باباش بودیهومیافته زبونش خون میادشوهرم هرچی ازدهنش دراومدبهم گفت گفت من خونه اومدم بجه روبگیرمن نبایدبچه داری کنم داغونم بخدا

اون ازدیشب توماشین که اون همه توهین کرد توماشین بچه توبغلم بود پاش میخوردبه دنده میگفت توغولی یامولی ...

من کار همسرت رو تایید نمی کنم ولی شما که دلت زندگی شیک میخواد خودت هم شیک رفتار کن اگه بچه خیلی کوجیکه بزار توی کریرش خودت هم باهاش برو عقب بشین اگه بزرگتر شده صندلی ماشین بزار براش که توی اون بشینه. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.

تو غولی یا مولی گمون نکنم حرف بدی باشه،خب پای بچه رو میگرفتی به دنده نخور موقع رانندگی خطرناکه ،عزیزم تو به شوهرت توهین کردی که،گفتی با من درست صحبت کن لال شو و فلان

واسه بچه هم چون اینجوری شده بود عصبی شد یه چیزی گفت،مهم نیست این چیزا،حرف باد هواست،مهم نباشه واست،تولد گل دخترت مبارک باشه،

خب بخر،اصلا توی بغلت بگیر عقب بشین کی با بچه جلو میشینه؟

دقیقا

ناراحت نشی استارتر ولی خودت باید بهتر مدیریت کنی حتی باید اخلاقهای بد شوهرت رو بشناسی و با تیز بینی و سیاست کارات رو پیش ببری.

تولد دخترت خونه ی مادر شوهرته خودت الان خونه ی مادرتی بچه دست شوهرت و میخوای ژله درست کنی

هنوز مستقل نشدی

خدایا شکرت شکرت شکرت.