2777
2789
عنوان

بچه ها تورخدا کمکم کنید شوهرمم نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم هنگ کردم  

خداجونم همون جور که معجزه ات رو بمن نشون دادی همون جورم بزودی زود ب جاریم نشون بده و همه منتظرای نی نی سایت   خدا جون بزار با خبر بارداری جاریم خوشحالیم از مادرشدنم کامل بشه انشالله من منتظرما تا قلب نی نی من ب تپش بیاد انشالله جاریمم باردار بشه و همه منتظرا                        علی اصغر امام حسین قربونش برم با امام رضا جونم حاجتم رو دادن 

شوهرت پشتت نیس خیلی سخته که بتونی از خودت دفاع کنی مخصوصا اینکه پیششون هستی.دیگه تا میتونی روابطو کم کن موقعی که شوهرت هس جلوش بهشون کمک کن غیبتشون نکن خلاصه با پنبه سر ببر.

بگو از اونجایی که طبق نظراتتون من کثیف هستم 

منم نمیام خونتون که خونتون کثیف نشه کاراتونم خودتون تمییییییز انجام بدید 

به شوهرتم همینو بگو

.خُڋا‌ݕَڔٰاےِݦَݧ‌ْڬٰاڣٖیښٺ❤

یعنی چی 

جدا زندگی کن

خودت آشپزی کن، خودت بخور ، مگه خونت آشپزخونه نداره ، این چه ازدواجیه

چکار به اونا داری 

غلط میکنن میگن ما مهمونیم بیا پذیرایی کن

چقدر بهشون رو دادی

كاش صداشون رو ضبط ميكردي 

خدا كمكت كنه گيره چه ادماي عرضي افتادي چرا همون موقعه به شوهرت زنگ نزدي بهش بگي اين حرفارر بهت زدن

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️