سلام برا چندماه یه خونه کرایه کردیم از در و دیوارش سوسک میباره هرچی سم و حشره و کش میزنیم هیچی به هیچی... یه پماد زرد رنگ از داروخانه گرفتیم(اسمش یادم نیست😅) اونم زدیم ولی انگار نه انگار اصلا فایده نداره
ببین اسپری کامن نسلشون رو حداقل تا چهار ماه منقرض میکنه..من زدم عااالللییییی بود..ولی بعد چند ماه باید دوباره همه خونه رو بزنین..البته من نوزاد دارم میترسم استفاده کنم براش ضرر داشته باشه..همون ی بار زدم محشر بود..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حتما میخرم خدا کنه جواب بده...انشاءالله هرچی از خدا میخای و صلاحته خدا بهت بده😘
امتحان کن برای سوسک کابینتی که همین طور دعای خیر پشت سرمه -
ببین من همین امروز شرکتی دارم کار میکنم سم زدن ازین کامن ولی همچنان اینا دارن رفت وامد میکنند منم وسواس شدید ولی بهشون گفتم تارومار نگرفتن ولی به نظرم تارئما اصلا جمع میکنه به محضی بوش میاد همشون جمع میشن ومنهدم
ماهم برا چند ماه فقط کرایه کردیم مریض داریم باید احتیاط مریضمون رو کنیم حتما امتحانش میکنم مرسی ازت ...
من شبی پنج شش تا میکشتم و کلی هم از دستم در میرفتن..داقعا گریه ام میومد اومدم نی نی سایت یکی بهم معرفیش کرد..ی بارمواد غذایی رو جمع کردم تو ی اتاق که سوسک نداشت..زیر در رو چسب زدم..بعدش ماکس زدم و همه جا زیر سینک و روشویی و .....رو زدم و ده روز از خونه رفتم...بعدش اومدم جسدهاشون رو جمع کردم..خونه رو دوباره دستمال کشیدم..تمیز کردم..ولی دیگه تا چهار ماه حتی ی دونه هم نبود..
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺